El Bàsquet Club Martorell debuta a la Lliga Catalana EBA contra el Quart

361

El BC Martorell debutarà aquest dissabte 5 de setembre, a les 20.00 hores al pavelló esportiu municipal davant el CB Quart en la primera jornada de la Lliga Catalana EBA. Serà el primer partit oficial del nou projecte a la Lliga EBA amb sis cares noves i amb l’objectiu de millorar els registres del curs passat.

El nou projecte del BC Martorell és a punt d’escenificar-se a la pista tot i que la primera competició arriba molt aviat. Abans de l’inici de la Lliga EBA, els martorellencs s’estrenaran en la Lliga Catalana davant del CB Quart. Serà el primer cop, de manera oficial, que es pugui veure a les sis noves incorporacions: Jordi Clotet (CE Sant Nicolau), Pau Virós (La Salle Manresa), Albert Fusalba (filial), Nil Sabata, Guillem Jou i Deng Mayot (Bàsquet Manresa). L’equip continua fent la pretemporada amb sessions al pavelló esportiu municipal.

Doble estrena del futbol

El primer equip del CF Martorell debuta aquest diumenge (18.00h, CE Torrent de Llops) davant la UE Sitges en la primera jornada del grup dotzè de Tercera Catalana. L’equip que dirigeix Íñigo Irisarri ha guanyat tres dels cinc amistosos que ha disputat durant la pretemporada i l’objectiu prioritari és el retorn a Segona, la categoria que va perdre a finals del curs passat.

El filial del CF Martorell s’estrenarà dissabte (20.00h) al camp del Castelldefels B en la primera jornada del grup vuitè de Tercera Catalana. El conjunt que entrena Unai Martínez no ha guanyat cap partit en la pretemporada i necessita temps per a madurar aquest nou projecte.

El Sala5 té dos amistosos

En futbol sala, el primer equip del Sala5 Martorell disputarà dos amistosos aquest cap de setmana al pavelló esportiu municipal. Dissabte (17h) s’enfrontarà al CFS La Unión Santa Coloma de Gramenet i diumenge (18h) a l’AEJ Riera Cornellà. L’equip de Suzuki ha guanyat els dos partits de preparació que ha disputat fins ara davant el Montcada (1-4) i Molins 99 (2-4).