El Bàsquet Club Martorell tomba el líder a la seva pista i s’aferra a la permanència

938

El Bàsquet Club Martorell ha fet un pas de gegant de cara a assolir la permanència a la Lliga EBA a final de temporada després de guanyar a la pista del líder, l’Aracena Collblanc (65-78) i que l’ha allunyat dels llocs de descens. Des de l’arribada del nou tècnic Xavier Garcia, els martorellencs han sumat quatre victòries en els últims sis partits.

Un inici espectacular de partit va permetre als martorellencs anotar un parcial de 4-23 al marcador en el primer quart. En el segon, la defensa del BC Martorell va ser més lenta i la reacció del líder no es va fer esperar (32-47). A la represa, els dos equips van trigar tres minuts en anotar una cistella i l’equip de L’Hospitalet situava el marcador per sota els deu punts. En l’últim quart, Bernadí va liderar la reacció per segellar un triomf clau.

Triple ensopegada

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell no va tenir cap opció a la pista de L’Hospitalet Bellsport (8-5) i va tallar una ratxa de quatre victòries consecutives a la lliga. Una setmana negra per a l’equip de Suzuki després de l’eliminació de la Copa Catalunya per part del CFS Castelldefels (6-4), de Tercera Divisió. També en futbol sala, els martorellencs Nayim Boix i Ousama Chefradou es van proclamar, per segon any consecutiu, campions d’Espanya en categoria sub19 amb la selecció catalana al desfer-se a la final a la Regió de Múrcia (5-0).

En futbol, a Segona Catalana, el CF Martorell ocupa la plaça de promoció de descens després de la derrota al camp del Begues (2-1). Un gol matiner de Treviño i un altre de Guarch en l’inici del segon temps van ser claus en la derrota. Rodes va retallar diferències a sis minuts per acabar quan l’equip de Pedro Sáez jugava amb un jugador menys per l’expulsió d’Arnau Trujillo.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va perdre a casa davant el Poble Nou B (32-40) a falta de cinc jornades per acabar la primera fase. En voleibol, a Segona Catalana masculina, el CV Martorell va ensopegar a la pista del Club Joventut Les Corts (3-1). També en voleibol, a Tercera Catalana masculina, les martorellenques tenen la permanència a tocar després del triomf a la pista del CV Barberà (0-3).l

En waterpolo, a Primera Divisió masculina, el CN Martorell va superar al CN Poble Nou B (6-9). En atletisme, Esmeralda Zaragoza (Martorell Atlètic Club) es va proclamar sotscampiona de Catalunya en la categoria de veterans en la prova de 10.000 metres. En BTT, el biker martorellenc Israel Núñez es va adjudicar la Challenge Baix Llobregat.