El BC Martorell i el Bàsquet Manresa signen l’acord de vinculació 2015-2016

575

El president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau i el president del BC Martorell, Miquel Fusalba han signat l’acord de vinculació de les dues entitats fins a final d’aquesta temporada. L’acte, que ha tingut lloc al Nou Congost de Manresa, també hi han assistit els directors tècnics del conjunt manresà i martorellenc, Pere Romero i Xavier Garcia, respectivament.

El Bàsquet Club Martorell és a tots els efectes nou club vinculat del Bàsquet Manresa, que milita ACB. L’acord de vinculació serà inicialment d’una temporada i la complicitat entre els dos equips és una realitat. El president del BC Martorell, Miquel Fusalba, ha dit que “per Martorell suposa disposar de jugadors de qualitat important i que ens ajuden a la categoria que estem (Lliga EBA)”. En aquest cas hi ha tres jugadors vinculats: Nil Sabata, Guillem Jou i Deng Mayot.

Promoció del bàsquet

Fusalba considera que “des de l’àmbit social ens permet promocionar el club des d’un altre nivell. Necessitem fer un pas endavant, també, a nivell social i aquest és un dels objectius”. En les darreres campanyes, el Bàsquet Manresa ha estat vinculat amb altres equips catalans com el CB Vic o el Sant Nicolau de Sabadell (Lliga EBA).

El president del Bàsquet Manresa, Jaume Arnau ha dit que “amb aquest conveni tenim coberta una necessitat que té el Manresa per cobrir aquell salt per al bàsquet sènior. Això, per a nosaltres, és molt important”. Des de l’àmbit social, l’equip del Bages vol ‘pescar’ aficionats que s’apropin a veure l’ACB a casa.