El biker martorellenc Israel Núñez es proclama sotscampió de Catalunya de BTT

431

Israel Núñez es va proclamar sotscampió de Catalunya de BTT XCO a la prova que es va disputar, aquest dissabte passat, a Les Roquetes i a Sant Pere de Ribes, a la comarca del Garraf. El biker martorellenc va competir a la categoria Màster 30 en un circuit de 5,25 km amb diverses voltes i 160 metres de desnivell a l’interior del Parc Natural del Garraf.

“La intenció era guanyar el campionat, però el circuit era molt tècnic, dur i exigent”, ha dit Núñez, per a qui l’aposta era “obrir distàncies i mantenir-se fins al final”. El biker rodava líder durant el tram final de la cursa, però en l’última volta, “un problema amb el seient de la bicicleta em va impedir mantenir la primera posició, i vaig haver de conformar-me amb la segona plaça”, ha explicat.

En una competició on hi van participar més de 170 bikers, Josep Duran es va penjar la medalla d’or en la prova de sots 23 i Sara Gay en la sots 23 femenina. Francesc Guerra va ser el líder en la categoria d’Elit masculina mentre Anna Villar es va fer amb el campionat de la femenina. Finalment, Francesc Carnicer va guanyar en la competició màster 40, i Ferran Robert en la júnior.