El biker martorellenc Israel Núñez guanya la prestigiosa prova de la Transpyr

333

El biker martorellenc Israel Núñez (Massi) s’ha proclamat campió de la Transpyr Road 2015 després de finalitzar les set etapes com a líder absolut de la cursa. Núñez ha guanyat aquesta prestigiosa cursa que recorre més de 1.000 quilòmetres de distàncies entre Cadaqués i Hondarribia, per segon any consecutiu.

Amb més d’una vuitantena de participants d’arreu del món el biker martorellenc ha estat el més ràpid de les set etapes. Des de Cadaquès a la primera etapa, passant per Camprodon, La Seu d’Urgell, El Pont de Suert, Aínsa, Jaca, Roncesvalles i Hondarribia, el ciclista martorellenc ha aconseguit alçar-se amb el liderat des de la primera etapa, guanyant el Repte del Dia al final de cada sèrie.

Dominador absolut

La clau de la cursa arribava quan Núñez s’imposava a l’etapa que connectava Jaca amb Roncesvalles, el que es considera l’etapa més dura, i es quedava a només un pas de tornar a conquerir la Transpyr Road. La superioritat del martorellenc quedava palesa a la quarta etapa, quan ja aventatjava en 5 minuts el portuguès Luis Filipe Silva, el seu perseguidor més immediat.

Israel Núñez es converteix, així, en el guanyador de la Transpyr Road 2015 i referent del ciclisme internacional, i suma l’enèssim títol a la seva fructífera carrera.