El Bus Alícia oferirà dos tallers per promoure els bons hàbits alimentaris durant la Fira de Primavera

357

Martorell acollirà, la setmana vinent, el Bus Alícia coincidint amb la Fira de Primavera. El Bus Alícia és un tràiler de 14 metres de llarg, que disposa d’un espai interior d’uns 60 m2. Es tracta d’un espai polivalent, com a espai expositiu i espai per realitzar tallers, conferències i demostracions.

2 tallers a Martorell
El Bus Alícia és una aula de cuina perfectament equipada per divulgar pel territori les recerques i els projectes que, en matèria de ciència, salut i patrimoni agroalimentari, es desenvolupen als laboratoris de la Fundació Alícia.

A Martorell es faran dos tallers. El dijous, 26 d’abril, a les 17.30 hores, es farà un taller familiar ‘Aquí no es llença res’, on s’ensenyen mitjans pràctics per poder elaborar menús equilibrats i apetitosos per a cada dia de la setmana. El preu del taller és de 5 euros (adults) i 3 euros (infants).

L’altre taller és el divendres, 27 d’abril, a les 17.30 hores, adreçat a les persones amb restriccions alimentàries concretes, especialment dedicat als celíacs, les seves famílies, els qui els cuiden i el personal sanitari. El preu del taller és de 10 euros.

Per a més informació i inscripcions als tallers del Bus Alícia cal adreçar-vos al telèfon 902 109 350 (visites prèvies o grups interessats).

A la plaça de les Cultures i a Ca n’Oliveras
El Bus Alícia es podrà veure a la plaça de les Cultures, del 25 al 27 d’abril, de 10.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.30 hores. A més, els dies 28 i 29 d’abril serà obert al públic a Ca n’Oliveras, de 10.30 a 14.00 hores i de 15.00 a 19.30 hores.

Bons hàbits alimentaris
El Bus promou els hàbits alimentaris i els principis saludables, i difon la idea que tothom pot gaudir d’una bona salut, basada en una alimentació sana i equilibrada. Aquest projecte és una finestra a la Fundació Alícia, ja que explica la importància d’alimentar-se bé i mostra la manera de menjar millor, i també aporta informació tècnica i científica, així com estratègies i coneixements dels hàbits alimentaris a la nostra societat.