El cadet A i el juvenil A del Sala5 Martorell, reconeguts pels ascensos a les màximes lligues catalanes

1233
Recepció Sala5 Martorell

El Sala5 Martorell tornarà a ser a l’elit del futbol sala base català la propera temporada. Els dos ascensos del cadet A i del juvenil A a la Divisió d’Honor i a Nacional, respectivament, posaran de nou Martorell al mapa del millor futbol sala base català.

Aquest vespre, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports, Belén Leiva, i la coordinadora de l’Àrea de Serveis a les Persones i regidora d’Ensenyament, Núria Canal, han fet entrega d’un obsequi per premiar la bona temporada 2017-2018 i els dos ascensos amb què han acabat el curs ambdós equips. El club hi ha estat present amb una representació del club, encapçalada pel vicepresident Xavier Torres, així com pels familiars dels jugadors.

El vicepresident del club Xavier Torres ha destacat la satisfacció per poder situar dos conjunts martorellencs en l’elit del futbol sala base català. “Després de perdre la categoria cadet fa dues temporades i tornar a Nacional amb el conjunt juvenil, el repte és lluitar per mantenir les dues places”, ha apuntat Torres.

Xavier Torres, vicepresident Sala5 Martorell

Després de la foto de família, els jugadors i els seus acompanyants han gaudit d’un aperitiu al hall de l’Ajuntament de Martorell.

Un club que creix

La temporada vinent, el Sala5 Martorell sumarà un equip més a la seva estructura. Es tracta del conjunt que arriba arran de la fusió amb el Club Social Punt de Trobada i que competirà amb els colors vermells de l’entitat martorellenca.

A banda, aquest cap de setmana dos equips dels vermells competiran a la lliga de futbol platja. La cita serà a Torredembarra i els horaris encara resten per confirmar.