El cadet masculí del CB La Mercè es proclama sotscampió de Catalunya i tanca un curs pràcticament perfecte

456

La temporada 2018-2019 ha acabat per al cadet masculí del BC La Mercè amb la medalla de plata en la final a 4 de nivell A-1 i el campionat de Barcelona a la butxaca. El conjunt dirigit per Dani Luna només ha perdut un dels últims cinc partits de la fase final i ha quedat molt a prop de fer el doblet.

Els blau cel van imposar-se en la semifinal de la Final a 4 al CB Cantaires Tortosa (67-61) i van classificar-se per a la final, davant el CN Tàrrega. En la final, que va celebrar-se a Alella, els martorellencs no van superar els lleidatans, que van estriar la seva renda fins als 16 punts i van embutxacar-se la primera plaça de Catalunya en el nivell A-1.

De menys a més

Després del primer tram del curs, els martorellencs van quedar en la segona plaça de la lliga regular de nivell A-1, un lloc que els va permetre lluitar en el segon tram de curs per a les Fases Territorials de Barcelona. En la competició provincial, van desfer-se del Centre Catòlic L’Hospitalet i van aconseguir el bitllet per a la final que va tenir lloc al pavelló Esportiu Municipal. A casa, van tombar l’Aula Escola Europea i el BC Gramenet i van aixecar la copa de campions de la província de Barcelona.

Els blau cel han vorejat la perfecció durant el curs, amb la primera plaça en la primera fase de competició, la segona en el segon tram de curs i amb només set derrotes des que engegués la temporada.