El camí a la Copa Catalunya acaba per al primer equip del CF Martorell amb una derrota a casa

963
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

El primer equip del Club de Futbol Martorell va acomiadar-se ahir del curs amb l’últim partit de la temporada 2017-2018. Els blanc-i-vermells van disputar el segon partit de la Copa Catalunya d’aquest edició, davant el CF Vilanova, que va tancar-se amb una derrota per la mínima (0-1).

Els blanc-i-vermells van quedar-se a zero en un dels partits més exigents de la temporada. El CF Vilanova, campió de Segona Catalana, va obligar els blanc-i-vermells a donar la millor versió de l’equip. En la primera meitat, el conjunt d’Albert Nualart va mantenir a ratlla el CF Vilanova, cedint només la primera ocasió a les acaballes dels primers 45 minuts. El porter Toni Domínguez va evitar el primer gol dels vilanovins amb una mà molt encertada al límit del descans.

Més encert visitant

En la represa, el conjunt del Garraf va afegir una marxa més al seu joc. Creant més perill, des de les bandes, l’equip dirigit per Agustín Isabel va posar en problemes els martorellencs, que no trobaven la manera per veure porteria.

A 20 minuts per al final, Ignasi va recollir una pilota dins l’àrea en què no va perdonar i posar el primer al marcador. Max Maggath podria haver empatat el partit, però en una de les últimes accions del partit no va trobar encert. Els blanc-i-vermells van provar-ho de totes les maneres possibles, però van acabar caient i la Copa Catalunya ha acabat per a ells.

En clau femenina, el primer equip del CF Martorell va imposar-se al CF Suburense (2-0) amb dues dianes de Marta Moragas i Judit Garrido. Les martorellenques van celebrar a casa el títol de lliga i l’ascens a Primera Divisió amb l’últim triomf del curs. Les blanc-i-vermelles jugaran a Primera la temporada vinent després d’una temporada en què només han perdut dos partits.

Amb el bitllet al Campionat de Catalunya

El Martorell Atlètic Club ha tingut jornada aquest cap de setmana, i l’ha tancat amb la classificació de cinc atletes martorellencs per al Campionat de Catalunya. Genis Bordalló (600 metres llisos), Arnau Miret (salt d’alçada), Jose Luis Morales (obstacles), Èlia Cascalló (obstacles) i Laura Apolzan (salt d’alçada) han segellat el pas a la final catalana.

En la categoria sub12, Arnau Gutiérrez va proclamar-se tercer de Catalunya en la final que va tenir lloc a Castellar del Vallès, on va millorar la seva marca personal.

I en la categoria màsters, dues atletes del MAC van embutxacar-se dues medalles més en el Campionat de Catalunya màster. Es tracta de Sònia Paez (W40), amb un temps de 6:04.12, el seu millor registre, i d’Esmeralda Zaragoza (W45), que va córrer els 5000 metres llisos en 22:01.15 i també va endur-se una medalla de bronze.