El Campionat d’Espanya de futbol sala sub16 comptarà amb triple representació martorellenca

652

Els jugadors del cadet A del Sala5 Martorell Víctor Ramos, Arnau Omella i Pau Ramírez representaran la selecció de Catalunya a la fase final del Campionat d’Espanya, després de superar la fase prèvia que va tenir lloc a Cuenca. La quatribarrada serà una de les quatre seleccions que disputaran la fase final, a partir del proper 15 de febrer. Els martorellencs, part més que activa en la última victòria contra l’Aragó, van remuntar una fase prèvia que va començar amb un empat contra un dels dos favorits.

El combinat de Rubén González va haver de recórrer als penals en el primer partit de l’eliminatòria, contra el combinat local, Castella La Manxa. Els catalans van perdre la tanda de penals després de l’empat a 4 en la sessió inaugural, un partit on Pau Ramírez va avançar els catalans a pocs segons del xiulet final però en què també va errar un penal. Per a Víctor Ramos, caure davant els amfitrions no els va desviar en el seu objectiu d’assolir la fase final.

Víctor Ramos, jugador Sala5 Martorell

En la segona jornada, van superar amb solvència el País Valencià (5-1) i en la definitiva van signar el millor partit del campionat i amb el 7-1 davant l’Aragó i aprofitant els resultats de la resta d’equips, van obtenir l’accés a la fase final. En aquest darrer partit, Arnau Omella va transformar dos gols. El mateix Omella reconeix que conèixer la derrota de Castella La Manxa el dia abans d’enfrontar-se a l’Aragó el va fer tenir sentiments retrobats.

Arnau Omella, jugador Sala5 Martorell

Després de la derrota de Castella La Manxa i al victòria catalana contra l’Aragó, els martorellencs van aconseguir l’accés a la gran final. Per a Pau Ramírez, van ser la selecció que va practicar un millor futbol sala, tot i que lloa les fortaleses de la resta de combinats.

Pau Ramírez, jugador Sala5 Martorell

La final, a Las Rozas

La fase final ha quedat definida amb les quatre selecciosn guanyadores de cada seu. Illes Balears, Castella i Lleó i Galícia són la resta de candidats. Els illencs seran el primer rival dels catalans el proper dissabte 15 de febrer. El guanyador de cada semifinal lluitarà per la final que se celebrarà el diumenge 16 de febrer. Castella La Manxa és l’actual campiona de la categoria sub16.