El Campionat Escolar d’Atletisme torna a marxar a l’Escola José Echegaray per tercer any consecutiu

591
12è Campionat Escolar Atletisme
12è Campionat Escolar Atletisme

L’Escola José Echegaray s’ha endut la 12a edició del Campionat Escolar d’Atletisme que promou el Martorell Atlètic Club (MAC). El centre escolar martorellenc ha repetit, per tercer any consecutiu, en la primera plaça d’aquesta cita, superant La Mercè i l’Escola Lola Anglada en el podi dels tres millors centres.

Amb 187 punts, el José Echegaray ha superat La Mercè, que n’ha obtingut 162, i 52 n’ha tingut l’Escola Lola Anglada. En la jornada d’avui, al segona de pista, i la tercera del campionat, l’Escola José Echegaray també ha estat la guanyadora, sumant 131 punts. Avui, l’Escola La Mercè ha sigut segona (amb 113 punts) i el centre Lola Anglada també ha estat tercer (amb 42 punts), com a la classificació general.

El 12è Campionat Escolar va començar el passat 7 d’octubre amb l’11è Cros Escolar per aixecar el teló. La classificació va situar l’Escola José Echegaray en la primera plaça, seguida per l’Escola La Mercè i Els Convents en la segona i la tercera posició, respectivament.

Aquesta competició va seguir amb les jornades de pista, que van disputar-se el passat 21 d’octubre i avui, per cloure la classificació final. L’Escola José Echegaray va ser la vencedora, La Mercè, el segon millor centre, i l’Escola Lola Anglada va acabar en tercer lloc. En la segona jornada, el podi s’ha repetit i ha consolidat el domini del José Echegaray en aquesta competició.

Proves per a totes les edats

El 12è Campionat Escolar d’Atletisme ha estat format per proves des de la categoria nins fins a les curses Open, per als corredors de categoria sènior. Amb tot, prop d’una desena d’edats que han pres part a les proves de les dues jornades. A banda d eles curses de 60, 80, 100 metres i curses de més distància, també s’han disputat proves de llançament de pes, de salt d’alçada i llargada i de relleus en diferents categories i distàncies.

La regidora d’Esports, Belén Leiva, el regidor de Salut i Gent Gran, Albert Fernández Claramunt, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, i la regidora de Benestar Social i Joventut, Cristina Dalmau, han estat presents a l’entrega de premis als guanyadors de cada prova, acompanyats pel president del Martorell Atlètic Club, Sergi Cinto. Els resultats al detall poden consultar-se al web del Martorell Atlètic Club.