El Carnaval de l’Esplai Guspira aplega més de 300 persones a la plaça de les Cultures

1373

El Carnaval de Martorell ha comptat, com és habitual, amb la festa per als més petits que ha tingut lloc aquest diumenge a la plaça de les Cultures. Més de 300 persones s’hi han reunit per gaudir de les activitats proposades per l’Esplai Guspira, l’entitat organitzadora. El punt central ha estat el concurs de disfresses, amb 103 nens i nenes participants.

Des de l’Esplai s’ha destacat la dificultat del jurat per decidir els tres premis del concurs, a causa el bon nivell de les disfresses. Laia Fusalba, vestida del personatge del Contaminador, ha guanyat el premi a la disfressa més original. Lucía Sánchez, vestida de drac, ha guanyat en la categoria de millor disfressa feta a mà, i els germans Ot i Eira Pérez ho han fet en la de disfressa amb més salero. Els guanyadors s’han endut de premi monopatins i bosses amb jocs. També s’ha rifat i lliurat una panera de productes, amb la col·laboració d’establiments locals.

La matinal “ha anat molt bé i estem molt contents. Hi ha hagut molta més participació de la que esperàvem”, deia l’Àngel Rozalén, un dels integrants de l’entitat de lleure. “Al concurs hi ha participat 103 nens i nenes, i encara se n’han afegit uns quants més que no han arribat a temps d’inscriure’s”.

Al llarg del matí s’han concentrat més de 300 persones a la plaça, entre les que hi havia una representació del govern municipal, encapçalada per l’alcalde Xavier Fonollosa. La concurrència ha gaudit amb diferents propostes: “Hem començat amb l’espectacle Folkids de Pep López, que ha animat tothom”. També hi ha hagut jocs gegants que han entretingut els més petits de principi a fi i la rua, que ha fet la volta al Centre Cultural.

Àngel Rozalén, monitor de l'Esplai Guspira

Per l’Esplai Guspira, el Carnaval Infantil és també una gran oportunitat de fer-se conegut entre la ciutadania de Martorell: “Nosaltres habitualment fem activitats els dissabtes de 16.00 a 19.00h per als nens i nenes que vulguin passar una estona divertida i jugar, però també organitzem excursions especials i colònies”.

Àngel Rozalén, monitor de l'Esplai Guspira

L’entitat organitza les seves activitats del dissabte a l’Escola José Echegaray, i el seu contacte és la direcció de correu electrònic esplaiguspira@gmail.com.