El Castellbisbal i el Nou Olesa guanyen el Torneig de Reis del CB Martorell

875
Torneig de Reis 2018
Nou Bàsquet Olesa

El Cub Bàsquet Martorell va celebrar, el passat diumenge 7 de gener, la segona edició del Torneig de Reis de cadet promoció. El Club Bàsquet Castellbisbal en categoria masculina i el Nou Bàsquet Olesa en femenina van ser els guanyadors de la present edició.

Hi van participar el Castellbisbal, l’Abrera i el Martorell en categoria masculina i l’Olesa, l’Abrera i el Martorell en categoria femenina. Els partits es van disputar simultàniament a les Instal·lacions Esportives Municipals i al Pavelló Esportiu Municipal.

En categoria masculina, el CB Castellbisbal es va imposar 49-34 al CB Martorell. El CB Abrera va caure derrotat 37-48 contra el CB Castellbisbal i, en el darrer partir per decidir segon i tercer classificats, l’Abrera va guanyar 35-30 al Martorell.

Pel que fa a les noies, el CB Abrera va imposar-se 27-22 al CB Martorell. El NB Olesa va aconseguir una ajustada victòria 37-36 contra el CB Abrera, i nova victòria de l’Olesa 34-26 davant del CB Martorell.

Els guanyadors del 2n Torneig de Reis, el CB Castellbisbal i el NB Olesa, van rebre els trofeus a mans de l’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora d’Esports, Belén Leiva, durant la mitja part del partit de LEB Plata, entre el CB Martorell i el Coviran Granada (77-75).

Torneig de Reis 2018
CB Castellbisbal