El CB La Mercè es renova i presenta el nou curs amb un equip més per seguir creixent

793
Presentació CB La Mercè
Presentació CB La Mercè

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquest migdia la presentació dels vuit equips del Club Bàsquet La Mercè de la temporada 2019-2020, i ho ha fet amb nova equipació i un equip més respecte el curs passat. L’entitat presidida per Jordi del Amo aplega enguany uns 90 esportistes i ha escollit aquest dissabte per posar a escena l’estructura blau cel.

El CB La Mercè ha fet un pas endavant aquest curs i comptar amb un equip més a la base ho reflecteix: els dos preminis, un mixte i l’altre masculí, són la mostra més significativa. A aquests equips els segueixen el mini mixte, l’infantil femení, el cadet femení i el cadet masculí, el júnior i el sots21 masculí. Les escoles de l’Escola La mercè, l’Escola José Echegaray i de l’Escola Juan Ramón Jiménez completen el dibuix del club.

Reforçar el segell La Mercè

Per al nou curs, l’entitat blau cel vol consolidar els equips a totes les categories, un fet que està aconseguint i que poc a poc va assolint. Aquesta campanya compta amb equips en totes les franges d’edat i fins i tot ha ampliat a sots21 el seu sostre per donar sortida als equips que el curs passat van arribar als campionats de Barcelona de nivell A-1.

Tots els equips compten amb jugadors de l’Escola La Mercè, tot i que es completen, alguns d’ells, amb jugadors que no estudien en aquest centre. El curs 2019-2020, a més, ha servit per veure una imatge renovada de l’equipació dels equips, que vesteixen nova roba, potenciant el blau cel i sense perdre de vista els orígens de la roba.

El president de l’entitat, Jordi del Amo, ha estat acompanyat pels regidors Gerard Mimó, Belén Leiva i Lluís Sagarra en la presentació dels equips, i ha parlat de la il·lusió per seguir consolidant el bàsquet en aquesta escola.

Jordi del Amo, president CB La Mercè

La temporada passada, el CB La Mercè va signar una de les més exitoses de la seva història: el júnior masculí va assolir el campionat de Barcelona, el cadet masculí va ser sotscampió de Catalunya i el cadet femení i el premini mixte van proclamar-se campions de les seves respectives lligues.