El CB Martorell, a tocar de la fase d’ascens a LEB Plata

1821
Rubén Morales, CB Martorell

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar per 77 a 73 al Salt i se situa líder en solitari dels sotsgrup A del grup C d la lliga EBA. Els d’Adrià Alonso van capgirar un desavantatge del tercer període i van segellar una victòria que dóna un cop d’efecte a la taula. Els blaus són, ara, primers, a una victòria del Bàsquet Calvià i a tres del Salt, el tercer.

Igualadíssim, el partit va estar dominat a estones pel Salt i a estones pel Martorell. En una segona part on l’alternança va estar compartida, els blaus van mostrar-se més precisos en atac i van segellar una victòria que els situa en la primera plaça. El Calvià és segon, amb un triomf menys, mentre que el Salt és tercer. A tres jornades per arribar al final de la fase regular, els martorellencs podrien assegurar-se la final a 4 i la fase d’ascens si guanyessin el Mataró.

S’enfonsen en el descens

El primer equip del Club de Futbol Martorell va empatar a 3 contra la Unió Esportiva Sant Joan Despí. Els de Pablo Becerril van sumar un punt insuficient en el seu objectiu per la permanència, i es mantenen dins dels llocs de descens.

Els visitants van avançar-se després que Abde tingués l’1 a 0 en un 1c1 amb el porter. Però seria el mateix Abde el que igualava forces al Torrent de Llops abans del descans. A la represa, i amb l’entrada de Periáñez i Dani Pueyo, el Martorell va tenir més control de la pilota. Pueyo feia el 2-1 amb un xut a l’escaire al minut 59, però l’alegria durava poc per als blanc-i-vermells, que encaixaven el segon a través d’Aranda. En la sortida d’un còrner, Pueyo feia el 3 a 2 i asserenava l’equip. Però abans del xiulet final, Blai Servent cometia penal per mans dins l’àrea i Pere Olivé convertia la pena màxima.

El filial del CF Martorell, de la seva banda, va perdre per 5 a 1 al camp de l’Abrera i segueix dins dels llocs de descens, a 11 punts de la permanència.

En futbol sala, el primer equip del Sala5 va caure per 3 a 2 a la pista de l’Escola Pia. Els de Valtinho van encaixar els dos primers gols a la primera meitat. La desconnexió en moments puntuals van condemnar els vermells a veure’s darrere, al marcador.  A la represa, els martorellencs van quedar-se amb un jugador menys, arran de l’expulsió de Malik per dues targetes grogues. Tot i marcar dos gols, aquestes dianes van quedar curtes per a un Sala5 que empata amb l’Olímpic Floresta, l’equip que marca el descens.

El primer equip del Club Handbol Martorell, de la seva banda, va perdre a la pista de l’Handbol Cardedeu per 29 a 19. Els groc-i-negres van mantenir-se dins del partit fins al descans, però els vallesans van ser millors a la segona meitat i van embutxacar-se una victòria que els fa segellar l’ascens a Primera Catalana.

En waterpolo, l’absolut masculí del Club Natació Martorell va perdre per 5 a 14 contra el Club Natació Vallirana i el femení va guanyar per 22 a 1 contra el Club Natació Granollers. En rugby, l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va perdre per 24 a 39 contra el FC Barcelona, el filial va caure per 0-22  i l’absolut femení va imposar-se per un ajustat 19 a 22 al Manresa Rugby Club.