El primer equip del Club Bàsquet Martorell va perdre en la primera jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana EBA contra el Club Bàsquet Igualada (85-98) al Pavelló Esportiu Municipal. Aquesta és la primera competició oficial del curs que disputen els blaus la temporada 2020-2021 i després de tres amistosos, els martorellencs van posar-se a prova contra un dels equips més fiables a lliga EBA del curs passat.

Tot i que el partit va mantenir-se ajustat en la primera meitat, el pas pels vestidors va somriure els visitants, que van estirar l’avantatge. El joc interior va donar-los rendiment a la primera meitat i en la represa van aprofitar la desconnexió dels de Toni Olivares. Amb rendes de prop dels 20 punts, el conjunt de Jordi Martí va demostrar una capacitat anotadora molt alta, a la qual els blaus no van poder fer-hi front.

En els últims deu minuts, els martorellencs van ajustar el desavantatge, però no va ser suficient com per poder assegurar-se el primer triomf del curs. Per al tècnic Toni Olivares, van anar a remolc de l’anotació visitant i va reclamar un “pas endavant” per part del seu equip.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

Olivares mira cap a l’inici de lliga amb la intenció d’enfortir-se a nivell físic i aprofitant els dos partits de Lliga Catalana que resten. Dins del grup 4, el CB Artés i el CB Esparreguera van enfrontar-se també dissabte i van ser els bagencs els qui van endur-se el primer triomf. Ells, precisament, seran el proper rival dels martorellencs, el proper diuemnge (18.00h).

A cop de triomf

El primer equip del Sala5 Martorell va imposar-se al FS Cerdanyola (4-5) dissabte, en el quart amistós de la pretemporada. L’equip que dirigeix Víctor González suma tots els partits de preparació per victòria i es troba en una pretemporada on està acoblant les quatre cares noves i els jugadors que segueixen respecte el curs passat. A Cerdanyola, però, van viure el partit amb més errades de la pretemporada i van haver de patir més del compte per embutxacar-se el triomf.

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va caure contra el CF Les Franqueses per la mínima (1-0) Els d’Albert Nualart es van quedar amb un jugador menys després de la primera mitja hora de joc però tot i això van tenir opcions de convertir un o dos gols.

Els blanc-i-vermells van adaptar-se a l’expulsió d’Isaac Santaulària i van saber aguantar l’empat a 0. Però els locals van avançar-se a menys de 15 minuts per al desenllaç i van establir l’1 a 0 definitiu. Aquesta setmana, seguiran ultimant la pretemporada, amb un partit contra dimecres contra el CE Júpiter i diumenge davant l’EE Guineueta.

Primers testos en voleibol

Els equips del Club Volei Martorell han començat amb els amistosos del nou curs. En juvenil i cadet femení, victòries contra el Dolors Mallafré (3-0), triomf del sènior masculí i del femení davant el CAR i el Llars Mundet, respectivament, i ambdós per 3 a 0. I el conjunt de volei terra va enfrontar-se al sènior masculí en el seu primer test amistós.