El CB Martorell engega els motors d’un curs en què vol consolidar-se a la lliga EBA

646
CB Martorell

La plantilla del primer equip del Club Bàsquet Martorell ha estrenat aquesta tarda la temporada 2019-2020 amb novetats. Toni Olivares tornarà a encarregar-se de l’equip i ho farà des de l’inici i com a primer entrenador. Pel que fa als jugadors, cinc cares noves aterraran en el projecte de lliga EBA: Sergi Solé, Robert Marsol, Silvestre Esteves, Jordi Oller i Alex Esteban. Aquest dilluns ha tingut lloc el primer entrenament oficial en una pretemporada que serà llarga i on els blaus es posaran a prova.

Amb la Lliga Catalana en ment, la primera competició oficial del curs, els martorellencs disputaran dos partits amistosos: el divendres 30 d’agost rebran el Bàsquet Castelldefels i a l’endemà visitaran el Bàsquet Mollet. A banda, completaran la pretemporada amb dos partits abans de l’estrena en lliga

Debut a domicili

Enquadrats en el sots grup A del grup C de lliga EBA, la primera jornada serà el 22 de setembre a la pista del FC Martinenc. El debut a casa serà una setmana més tard, contra el CB Vic que dirigeix el martorellenc Adrià Alonso.

L’entrenador blau ha admès que s’ha torbat els jugadors “molt bé, tot i que amb la càrrega física d’avui patiran una mica” i no ha amagat la seva il·lusió per engegar un nou curs.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

L’staff tècnic, integrat per Toni Olivares, Jordi Pi i Manu Hernández, prepara el curs per evitar patir com van fer la campanya passada. Guanyar tot el que es pugui, i ben aviat, serà clau, segons Olivares, per establir els objectius finals del curs.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

La plantilla no ha pogut comptar amb tots els jugadors, que aniran incorporant-se a mesura que avancin les sessions. A més, la baixa d’Albert Valle a la posició de base obligarà el club blau a seguir buscant-ne un recanvi abans que engegui la temporada.