El CB Martorell fa història i accedeix als quarts de final de la Lliga Catalana EBA

828

El Club Bàsquet Martorell jugarà els quarts de final de la Lliga Catalana EBA, després de guanyar per 93 a 64 el Club Bàsquet Cerdanyola. Els d’Adrià Alonso sumen dues victòries en la Lliga Catalana (70-87 contra el CB Santfeliuenc a la primera jornada) i han accedit als quarts de final. En aquesta fase s’enfrontaran al pardinyes Lleida, que va guanyar el MoraBanc Andorra en la fase prèvia.

Futbol
El primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar el primer partit de la temporada, per 1 a 2 al camp del Marianao Poblet. Els d’Íñigo Irisarri van dominar la primera meitat, i al minut 15, Erik Segovia va convertir la primera diana, a través d’una passada de Serrats.

Gerard Llobet va posar el 0-2 cinc minuts més tard i va tancar la primera meitat. A la segona part, Abde i Xavi Marco van comptar amb opcions per fer el 0-3, però va ser el local Carlos Vidal qui va veure porteria contrària. Amb l’1 a 2, Segovia va tenir l’1 a 3, tot i que va fallar en l’1c1 amb e porter. Aquesta victòria dóna els tres primers punts del curs als blanc-i-vermells i els situa en novena posició.
El filial del club, de la seva banda, va perdre per 4 a 2 a Sant Vicenç dels Horts, el que el fa caure fins la onzena posició, amb 3 punts. Aquesta és la segona derrota consecutiva per a l’equip d’Isaac Núñez.

Futbol sala

Estrena amb una contundent derrota per al primer equip del Sala5 Martorell. Els martorellencs van caure de manera clara en el primer partit de la competició oficial, un partit on no van tenir opcions d’endur-se el triomf. El local Oriol Serrano va avançar L’Hospitalet Bellsport amb un xut llunyà. Fouad empataria des del punt de penal, però el domini del partit va ser local, el sala5 no va entrar al partit en cap moment. Llibert, Serrano, Ceni, Alejandro i Capellades van fer els 7 gols restants i van fulminar un Sala5 desaparegut.