El CB Martorell posa a escena els seus 14 conjunts en la primera presentació de la nova junta directiva

724
Presentació CB Martorell

El Pavelló Esportiu Municipal ha acollit aquesta tarda la presentació dels 14 conjunts del Club Bàsquet Martorell de la temporada 2018-2019. Acompanyats per la música de la Martukada, els més  de 150 jugadors i jugadores blaus han trepitjat la pista central, on s’han reunit tots alhora.

Aquesta ha estat la primera presentació amb Laura Amat com a presidenta de l’entitat, després del traspàs de Miquel Fusalba en aquest càrrec. El club, que ha crescut en el nombre de jugadores que vesteixen el color blau, compta enguany amb 14 equips. L’Escola Vicente Aleixandre és el primer pas per als jugadors més joves. En categoria premini, el club compta amb un equip, mentre que en suma dos, un de femení i un de masculí, en categoria mini. Més amunt, un infantil femení i un de masculí el segueixen, i l’edat cadet és la que el club aporta més equips, tres en total (dos de masculins i un de femení). En edat júnior, el pas previ al salt a sènior, el CB Martorell té un de modalitat femenina.

Un primer equip que es consolida a EBA

Pel que fa als conjunts de categoria sènior, l’entitat que presideix Laura Amat compta amb un sots25 masculí, un sènior femení i un masculí. El femení milita a Tercera Catalana després d’aconseguir l’ascens a segona el curs passat però haver-hi de renunciar. En clau masculina, el primer equip que dirigeix Toni Olivares ha retornat a lliga EBA arran del descens la campanya 2017-2018 des de LEB Plata. Ara com ara, sumen un balanç de cinc victòries i cinc derrotes al sotsgrup A del grup C de la quarta màxima categoria del bàsquet estatal.

En l’acte de presentació, la junta directiva actual ha volgut tenir un record per a Josan Iglesias, Pep Pujol i Miquel Escoda, exmembres de l’equip directiu del club, i els han fet entrega d’una samarreta commemorativa. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva, i el representant de la Federació Catalana de Basquetbol, Lluís Vergés, han estat presents aquesta tarda.

Presentació CB Martorell
Presentació CB Martorell

La presidenta Laura Amat, ha destacat el creixement de la base blava i també el paper de les nenes, de les quals diu que “hi ha molta nena, haurem de fer més equips perque hi càpiguen totes”. L’equip d’Special Olympics (amb nois i noies amb discapacitat intel·lectual) també suma en l’organigrama blau, i Amat n’ha posat en valor l’orgull i l’esforç que fan, competint també en la seva lliga.

Laura Amat, presidenta CB Martorell

La Martukada i les cheerleaders del CB Martorell, dirigides per Carme Bea, han amenitzat l’acte de presentació, previ a la victòria del primer equip masculí en la desena jornada de lliga, amb triomf per 77 a 69 davant la UE Mataró.