El CE Vilafranca s’adjudica el 22è Memorial Joan Corcoy en l’última competició d’escacs de l’any

437
22è Memorial Corcoy
22è Memorial Corcoy

El Club Escacs Martorell ha organitzat aquest matí la 22a edició del Memorial Joan Corcoy a la Casa de Cultura de La Vila, un torneig que tanca l’any amb un molt bon nivell d’escacs. El CE Vilafranca s’ha endut aquesta competició nadalenca, on hi han pres part el CE Badia i dos equips del CE Martorell. Enguany, a més, també han participat els escaquistes més joves d’aquests clubs, donant opció a les pedreres de formar part d’un dels tornejos més consolidats del panorama català.

La primera plaça Memorial Joan Corcoy ha estat per al CE Vilafranca amb 15’5 punts. De ben a prop l’ha seguit el conjunt B del CE Martorell, que amb 14’5 punts ha estat el segon classificat. El CE Martorell A ha estat el tercer millor equip del torneig, amb 9’5 punts i el CE Badia ha tancat la classificació, amb 8’5 punts.

En el quadrangular d’aquest matí, cada equip ha presentat vuit jugadors i les partides han estat de, com a màxim, trenta minuts, perquè tots els jugadors poguessin disputar les tres rondes. El CE Vilafranca i el CE Badia són equips de Segona Divisió Nacional, la mateixa categoria que el CE Martorell A, acabat d’ascendir el curs passat. El CE Martorell B milita aquesta temporada a Segona Provincial.

De manera paral·lela, s’ha celebrat el quadrangular entre els equips base dels quatre conjunts que han participat al torneig sènior. Els escaquistes més joves de cada club també han jugat aquest memorial, tot i que amb partides més ràpides per donar opció a que tots poguessin jugar.

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i la regidora d’Esports, Belén Leiva, han estat presents en el lliurament dels premis del torneig, que recorda Joan Corcoy, qui va ser president del CE Martorell.

ell, Joan Corcoy, i qui va posar les bases del funcionament actual del club.