El Cementiri Municipal no tancarà al migdia amb motiu de Tots Sants

1440
Cementiri Municipal
Cementiri Municipal

Del 28 d’octubre al 2 de novembre, el Cementiri Municipal de Martorell ampliarà el seu horari, no tancarà al migdia per tal de facilitar l’entrada a aquelles persones que vulguin visitar els seus difunts amb motiu de la diada de Tots Sants. La Policia Local de Martorell reforçarà el servei per garantir la circulació de vehicles a l’entorn d’aquest equipament.

El Cementiri Municipal té una afluència elevada de visitants per Tots Sants. L’Ajuntament de Martorell adequa els horaris per tal d’evitar la concentració de persones i que l’accés sigui molt més còmode per a tothom. D’aquesta manera, el Cementiri de Martorell romandrà obert, de 09.00 a 18.00h, de forma ininterrompuda, inclòs els dies festius, per tal de facilitar el flux de familiars.

Aquest estiu van finalitzar les obres de construcció de dos nous mòduls al Cementiri Municipal, adjacents a les edificacions existents al departament C, i que alberguen 25 nínxols cadascun. La construcció se suma a les adaptacions que l’Ajuntament de Martorell ha anat fent al Cementiri en els últims anys, després que l’any 2011 es fessin 100 nínxols nous i 108 cineraris. El 2015 es van construir 50 nínxols més, cobrint així les necessitats del municipi davant la presència de pocs nínxols buits.

L’Ajuntament de Martorell també va instal·lar, l’any 2017, una nova passera inundable a l’alçada del Molí Empresa que permet creuar el riu Anoia i accedir al camí del Cementiri, amb recorregut adaptat que ha millorat les condicions d’accessibilitat i mobilitat de l’antiga palanca. Una obra permeable, que permet el pas de l’aigua en cas d’avingudes, situada a menys d’un metre per sobre del nivell regular del cabdal del riu, sense baranes ni obstacles que limitin el pas de l’aigua.