El Centre de Promoció Econòmica, a la tercera edició de l’’Start Up Training’

392

El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa, participa en la tercera edició del programa Start Up Training, que realitza Innobaix conjuntament amb l’Escola de Negocis EADA. El programa de capacitació d’empresaris i directius d’empreses innovadores o amb alt potencial de creixement està subvencionat per la Diputació de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

Després de les dues primeres edicions on hi van participar més de 40 empreses, Innobaix continua impulsant el creixement empresarial amb una nova edició d’aquest programa que tindrà el seu inici el dia 21 d’abril i es desenvoluparà tots els dimarts i dijous fins el 28 de maig en horari de matí.

Innobaix, en col·laboració amb l’Escola de Negocis EADA, ha obert el període d’inscripcions per a la tercera edició de l’Start Up Training fins el 31 de març de 2015. Aquest programa es composa de vuit sessions de tres hores de formació, un workshop de presentació de projectes i dues turories per projecte i es realitzarà a les instal·lacions d’Innobaix al Citilab de Cornellà (plaça Can Suris s/n).

Qui pot participar?
Start Up Training és un programa formatiu dirigit a empreses ja constituïdes, que es troben en els primers anys de vida o empreses madures que tenen nous projectes de creixement i/o innovació, amb l’objectiu d’aconseguir reforçar les empreses en els seus processos de creixement oferint una formació específica dissenyada a l’orientació i l’acompanyament per a empresaris i empresàries.

És un programa formatiu dirigit a empreses ja constituïdes, que es troben en els primers anys de vida o empreses madures que tenen nous projectes de creixement i innovació. Aquesta formació està orientada a persones amb capacitat de decisió dins la seva empresa, i complementa l’oferta de serveis i projectes d’Innobaix a l’acceleració de projectes empresarials.

Inscripcions i contacte
Les empreses interessades a participar, han d’inscriure’s abans del 31 de març a través d’aquest formulari, Innobaix es posarà en contacte amb les empreses preinscrites per confirmar la participació en el programa. La participació en el programa és totalment gratuïta.

Per més informació a www.innobaix.cat o bé contactar directament amb el Centre de Promoció Econòmica (Tel. 93 775 31 01 o moliempresa@martorell.cat)

Consulta el contingut del programa