El Centre de Promoció Econòmica engega un curs formatiu per confeccionar pàgines web

366

Quinze persones van iniciar divendres passat el darrer dels quatre cursos de Formació Ocupacional impartits aquest curs 2015-16 al Centre de Promoció Econòmica del Molí Fariner de l’Ajuntament de Martorell. Aquesta darrera proposta es perllongarà fins al mes d’octubre i va dirigida a persones desocupades per a que aprenguin a confeccionar i publicar pàgines web. Els cursos són subvencionats pel SOC i el Fons Social Europeu.

El curs porta per títol Confecció i publicació de pàgines web per a persones a l’atur i es realitzarà de dilluns a divendres de 15.00 a 20.00h fins a l’octubre al Molí Fariner. Pertany a un certificat de professionalitat de nivell 2, i pretén millorar la formació professional dels participants per facilitar la seva incorporació laboral, capacitant-los en coneixements i competències per a tasques de construcció, desenvolupament i manteniment de pàgines web de forma eficient i professional.

Aprendre a desenvolupar i mantenir pàgines web
L’ objectiu final és que els alumnes aprenguin a crear i publicar pàgines web que integrin textos, imatges i altres elements, sabent treballar amb les eines de disseny i programació. Durant 580 hores tractaran la construcció de pàgines web (210 hores), la integració de components de programari de pàgines web (180), la publicació de pàgines web (90), la formació complementària en inserció laboral, la sensibilització mediambiental i prevenció de riscos laborals (20) i un mòdul de pràctiques professionals no laborals (80). En acabar, els alumnes obtindran el Certificat de Professionalitat de nivell 2, que els capacitarà per ocupar llocs de treball relacionats amb el desenvolupament i el manteniment de pàgines web.

Quatre cursos de Formació Ocupacional concedits
La formació pertany a un certificat de professionalitat de nivell 2 i està subvencionada pel SOC i el Fons Social Europeu, dins la convocatòria d’accions de formació d’oferta adreçades prioritàriament a persones desocupades per a l’any 2015 (FOAP 2015). En la convocatòria 2015-2016, l’Ajuntament de Martorell ha aconseguit impartir quatre cursos gratuïts: el de Neteja de superficies i mobiliari en edificis i locals, el de Gestió i publicació de pàgines web, el de Gestió administrativa i financera del comerç internacional i el de Confecció i publicació de pàgines web.