El Centre de Promoció Econòmica Molí Empresa inicia la seva activitat formativa

807

El Centre de Promoció Econòmica continua aquest setembre amb la seva programació d’accions formatives previstes per aquest 2015, adreçades a empreses, emprenedors, joves i persones en situació d’atur. Durant aquesta setmana es reprenen les classes dels cursos de Formació Ocupacional: Creació i gestió de microempreses i el curs Atenció al públic i el curs de Confecció i publicació de pàgines web.

Els dies 15, 17, 22 i 24 de setembre els emprenedors i empreses tindran l’oportunitat de conèixer diferents eines per innovar en el seu negoci i fomentar l’emprenedoria de la mà de la formadora Ana Viñals Rioja de la consultora Lead Learning Lab, formació en la qual els interessats encara poden realitzar la seva inscripció a través de la web de Promoció Econòmica www.moliempresa.cat

Aquest mes també s’inicia la formació professional en idiomes i TIC adreçada a joves entre 16 i 29 anys inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Els joves interessats poden realitzar encara la seva inscripció a qualsevol dels cursos que s’impartiran: un de Nivell B1 d’anglès, de 240 hores de durada, un altre de Nivell A1 d’alemany (de 150 hores), i un de confecció i publicació de pàgines web (560 hores) que permet l’obtenció d’un certificat de professionalitat.

La formació és totalment gratuïta i els requisits per participar són tenir entre 16 i 29 anys, estar en situació d’atur, no estar realitzant cap formació i estar inscrits en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. El dia 8 de setembre es realitza la sessió informativa i de selecció per als participants al curs de Confecció i publicació de pàgines web que s’inicia a finals de mes. Al mes d’octubre s’inicien els dos cursos restants d’idiomes i la sessió informativa per accedir aquests cursos es realitza el dia 22 de setembre.

Ocupa’t-3 Dones

Participants del projecte Ocupa’t-3 Dones també comencen aquests dies una de les accions formatives emmarcades en aquest programa, el curs de formació professionalitzadora d’Operacions Auxiliars a la Venda (caixera/reposadora). Aquest curs consta de 220 hores amb l’objectiu de millorar les competències professionals de les participants per executar les activitats de venda dels productes i serveis a través dels diferents canals de comercialització establint les relacions amb els clients de la manera més satisfactòria, assolint els objectius proposats per l’organització i establint vincles que propiciïn la fidelització del client.

Club de la Feina

Paralel·lament a aquestes accions formatives, els diferents serveis del Centre de Promoció Econòmica també reprenen tota la seva activitat, el servei d’atenció a l’emprenedoria continua el dia 9 de setembre amb les seves sessions informatives quinzenals adreçades a nous emprenedors, mentre que el Club de la Feina torna a estar disponible als usuaris de dilluns a divendres de 10.00 a 13.00h i els dilluns i dimecres de 10.00 a 11.00h amb suport tècnic per la recerca activa de feina.