El Centre Formació d’Adults fa sessions d’informació prèvies a la matriculació

1673

El Centre de Formació d’Adults (CFA) de Martorell ha obert el període de preinscripció per al curs 2015-16 i oferta dos blocs d’ensenyament: inicial (català, castellà), instrumental (alfabetització) i cursos d’anglès (nivell 1, 2 o 3), informàtica (nivell inicial, 1 o 2) i GES (ESO, nivell 1 o 2) i grau superior. Més de 450 alumnes estudien cada any a les dependències del Complex Educatiu Torrent de Llops i depèn del departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Del 21 al 28 de juny les persones interessades a cursar estudis al CFA Martorell “han de fer obligatòriament una sessió d’informació i orientació prèvia a la matriculació”, segons explica el director del centre, Pedro Díaz. Aquesta sessió es farà des del 28 de maig al 12 de juny. El perfil dels alumnes són “majoritàriament magribins, en l’alfabetització, i d’edats tan diverses des dels 18 anys fins als 80. Són persones que per diferents motius necessiten l’ESO o el grau superior”.

Prova de nivell

Per accedir al Centre de Formació d’Adults (CFA) Martorell les persones interessades han de superar una prova de nivell. Per a Díaz “els requisits són, bàsicament, que sigui major d’edat i una prova de nivell per comprovar si la persona està capacitada per fer aquests estudis”.

Si alguna persona no pot assistir a la corresponent sessió d’informació i orientació ha de comunicar-ho telefònicament al 93 775 48 34 o a través del correu electrònic cfa-martorell@xtec.cat.