El CET Can Cases renova el conveni de manteniment dels espais exteriors de l’Hospital

351

L’alcalde Xavier Fonollosa i els representants de l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell, Manuel Álvarez del Castillo i Pere Fàbregas, han renovat el conveni de col·laboració pel servei de jardineria dels espais exteriors del centre hospitalari que porta a terme el Centre Especial de Treball (CET) Can Cases.

El CET Can Cases és un servei que depèn del Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM) i que s’ubica en una nau industrial al polígon La Torre. Consta de més d’una vintena de treballadors amb discapacitat intel·lectual i una unitat de Suport a l’activitat professional formada per un equip multidisciplinar (administrativa, treballadora social, psicòloga, monitors i la direcció).

Un dels àmbits laborals del CET Can Cases és el de jardineria, que inclou el manteniment d’espais amb jardí, d’àrees de servei i d’àrees de lleure.

Fonollosa assegura que “al CET hi treballen persones amb discapacitat intel·lectual en un marc de treball professional, productiu, competitiu amb ajuts personals i socials per afavorir la seva integració en el món laboral ordinari. Per tant, hi ha una doble missió: social i laboral”. L’alcalde ha recordat la tasca “impecable” que fan els treballadors del CET “als espais exteriors de l’Hospital, de la Residència de la gent gran o de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI), amb qui també hi tenim un conveni de col·laboració”.

Una tasca amb valor afegit

Les obres de remodelació que s’han fet darrerament a l’Hospital fan més visible la tasca de jardineria del CET Can Cases. En aquest sentit, el director Manuel Álvarez del Castillo, explica que “més enllà d’oferir serveis de salut, l’Hospital té responsabilitat social corporativa amb la comunitat. Així, que la tasca de jardineria la porti a terme el CET Can Cases dóna valor afegit i, a més, contribuïm al reconeixement de la feina ben feta que fan aquests nois i noies”.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu abonarà 4.674,12€, IVA no inclòs, al PMSAPM en concepte dels serveis prestats durant l’any 2016.