El CET Can Cases s’encarregarà de la jardineria de l’Escola Oficial d’Idiomes i l’Institut Joan Oró

522

L’Ajuntament de Martorell ha signat, aquest dijous, amb l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) i amb l’Institut Joan Oró un conveni de col·laboració per a l’adequació i manteniment de la jardineria dels espais exteriors dels dos centres que duran a terme els treballadors del CET Can Cases, durant el curs 2016-2017.

L’alcalde Xavier Fonollosa, la directora de l’EOI, Maria Scanlan, i la directora de l’Institut Joan Oró, Manuela Amezcua, ha formalitat els convenis respectius pel qual els treballadors del Centre Especial de Treball (CET) Can Cases es coordinaran amb les direccions dels dos centres per a la realització de les tasques d’arranjament i manteniment del jardí.

La directora de l’EOI, Maria Scanlan, ha explicat que “els encanta com queda el jardí, la qualitat, i que n’estan molt contents”. La directora de l’Institut Joan Oró, Manuela Amezcua, ha dit per la seva banda que els resultats són “més que satisfactoris tant en la part de jardineria com en el tracte amb les persones”.

Integració al món laboral

El CET Can Cases té la missió d’ocupar persones amb discapacitat intel·lectual en un marc de treball professional, productiu, competitiu i remunerat amb els ajuts personals i socials que es requereixin per a la seva integració al món laboral ordinari.

En aquest sentit, l’alcalde Fonollosa ha dit que a banda de ser una qüestió professional és sobretot una qüestió social, i ha reblat que “aquest és un conveni que signem amb diversos centres de la ciutat que pretén que els nois del Centre Especial de Treball de Can Cases, dels quals nosaltres ens en sentim responsables, facin tot l’arranjament dels jardins”.

Des del CET Can Cases, valoren positivament aquelles ofertes laborals que promoguin una activitat en que l’aspecte relacional i integrador sigui un valor afegit a la pròpia activitat.

L’activitat es desenvoluparà en horari de matí i s’adaptarà a les necessitats de les activitats lectives respectives. A través del conveni, el CET Can Cases s’obliga a prestar el servei i les actuacions compromeses amb qualitat i rigor, i a incrementar si cal el temps necessari per assolir el compromís. La mà d’obra, la maquinaria i el combustible, les eines i els desplaçaments dels treballadors aniran a càrrec del CET Can Cases.