El CF Martorell certifica l’ascens a Primera Catalana i es reivindica amb dos ascensos en dos cursos

885

Martorell tornarà a viure la Primera Catalana després de l’ascens del primer equip del CF Martorell, que s’ha endut l’eliminatòria davant el CE Bescanó aquesta tarda (1-1). Malgrat empatar a domicili, l’empat a zero del partit d’anada ha obert la porta al conjunt d’Albert Nualart de certificar l’ascens a Primera Catalana.

A Bescanó, i acompanyats per més d’un centenar d’aficionats arribats des de Martorell, els blanc-i-vermells no han trobat l’encert desitjat per desfer el 0-0. Albert Serrats, Enric Soriano i un Guille Gámez molt actiu han posat en problemes el porter local. Però sense efectivitat, el resultat no es movia, i tampoc per part local, i és que els gironins només han fet lluir-se a Toni Domínguez en una ocasió.

La segona meitat s’ha fet llarga, tots dos conjunts han mostrat una cara molt més atrevida, i les forces s’igualaven. Els locals, defensant-se d’un CF Martorell que no perdia pistonada, i uns blanc-i-vermells que havien de contenir els intents gironins. La pròrroga ha regalat 30 minuts més de futbol, que han resolt l’eliminatòria amb els nervis com a principals protagonistes.

La pròrroga sentencia

Enric Soriano i Xavi Marco han pogut avançar els martorellencs, però Abde ha estat el primer heroi de la tarda. Passaven deu minuts de la pròrroga i ha recollit una passada de Marc Colell que no ha desaprofitat per rematar de cap i pujar el primer gol al marcador. Al gol del martorellenc li han seguit la bogeria dels espectadors i una resposta del conjunt local. Roca ha igualat la diana blanc-i-vermella amb un gol que tot i que no esborrava les opcions d’ascens, les feia un pèl més difícils. I el segon heroi de la tarda ha aparegut: Toni Domínguez ha tret un peu magistral per evitar el 2-1 i ha tancat l’ascens a pany i forrellat.

Amb aquest empat, el primer equip de CF Martorell torna a Primera Catalana una dècada més tard. I ho ha fet acompanyat per la junta directiva i més de cent seguidors que l’han companyat a Bescanó. En la tornada a casa, han celebrat al CE Torrent de Llops la plaça a Primera acabada d’estrenar. El tècnic de Viladecavalls, Albert Nualart, celebra, d’aquesta manera, el segon ascens en la seva segona temporada al capdavant del conjunt martorellenc.