El CF Martorell engega motors per preparar la seva tornada a Primera Catalana

547

El curs 2019-2020 ha començat aviat per al primer equip del Club de Futbol Martorell, que ha iniciat la pretemporada al Complex Esportiu Torrent de Llops aquesta tarda. El conjunt dirigit per Albert Nualart ha arrencat amb la mirada posada en el debut en lliga, el proper 8 de setembre, davant el CF Can Vidalet.

Els martorellencs han passat pel gimnàs abans de començar a fer rodar la pilota. Albert Nualart ha dirigit la primera sessió del curs amb una intenció clara: mirar a Tercera Divisió. Amb set amistosos programats, l’agenda dels blanc-i-vermells passa per enfrontar-se a equips de Tercera Divisió i Primera Catalana. El primer serà aquest mateix diumenge, davant el CE Manresa. Després arribaran la UE Sants, la UE Vic, la UE Vilassar de Mar, la UE Llagostera, l’EE Guineueta i l’equip juvenil del CE Europa.

Plantilla reforçada per mirar amunt

El conjunt de Nualart ha viscut un moviment de peces però ha mantingut el bloc del curs passat. Pel que fa a renovacions, són Sergi Fernández, Xavi Marco, Adrià Aguilera, Marc Ollé, Toni Domínguez, Abde, José Antonio Balada, Guille Gámez, Víctor Marco, Ibra Diop, Enric Soriano, Michael, Eric Arévalo, Pau Nández, Albert Serrats, Xavi Sansegundo, Antoni Hernández, Blai Sirvent i Isaac Santaeulària, així com el salt del juvenil blanc-i-vermell  Adrià Mills al primer equip.

En total, el CF Martorell compta amb cinc cares noves. Es tracta de Kevin del Corral (CF Sabadell Nord), Jordi de Sande (Gimnàstic Manresa), Jordi Pérez (UBF Jàbac i Terrassa), Edgar Álvaro (CE Mataró) i Adrián Arenas (UE Sant Cugat). Del Corral i Pérez ocuparan la posició de migcampista, Álvaro i Arenas seran davanters i de Sande, de la seva banda, apuntalarà la defensa.

La plantilla combinarà les sessions de treball físic amb les de tàctica i tècnica i anirà encaixant tots els jugadors a mesura que tornin de les seves vacances. El debut en lliga serà al CE Torrent de Llops, una dècada més tard que el primer equip martorellenc milités a Primera Catalana, el curs 2008-2009.