El CF Martorell engega tres jornades de tecnificació per fomentar el futbol femení base

934
Presentació CF Martorell
Presentació CF Martorell

El Club de Futbol Martorell prepara per als dies 26, 27 i 28 de març tres jornades de formació i tecnificació amb l’objectiu d’atraure joves jugadores de futbol o esportistes que vulguin provar el futbol femení i començar a practicar-lo. L’entitat blanc-i-vermella durà a terme aquestes jornades al Complex Esportiu Torrent de Llops i ho farà des de les 17.00h fins les 19.00h els tres dies.

L’objectiu d’aquestes sessions, ha explicat el coordinador de la branca femenina del club, Carlos Prats, és obrir la possibilitat de jugar a futbol a tothom. Des del club, diu Prats, s’ha detectat que menys de la meitat de jugadores dels 6 equips són de Martorell, i també volen treballar per captar jugadores “de la casa”.

Carlos Prats, coordinador femení CF Martorell

Les tres jornades de tecnificació i captació de jugadores inclouran exercicis de tecnificació i millora de les capacitats de les jugadores, així com jocs perque les nenes que s’inicien en el futbol coneguin aquets esport. A més, es disputaran partits en format reduït per posar en pràctica els conceptes que s’hagin treballat prèviament.

Les jornades s’adrecen a nenes i noies d’entre 5 i 12 anys, tot i que el club posa el focus en les nenes més joves. A curt termini, ha explicat Prats, la intenció és poder crear un equip íntegrament format per jugadores d’edat benjamí. Actualment, l’estructura femenina compta amb sis equips: un sènior, dos cadets-juvenils, dos infantils-alevins i un prebenjamí-benjamí-aleví.

Les futbolistes interessades en participar en aquestes jornades poden adreçar-se per correu electrònic al club en aquesta adreça: coordinacio@cfmartorell.cat. A més, també poden contactar en els següents números de telèfon: 647 235 611 (Carlos Prats) o 659 797 996 (José Maria Salinas) per dur a terme les inscripcions.