El CF Martorell goleja a La Múnia i té a tocar la plaça de promoció d’ascens a Segona

1259

El primer equip del Club de Futbol Martorell torna a ser un candidat ferm a l’ascens a Segona Catalana després de la tercera golejada consecutiva, aquest cop, al camp de l’AE La Múnia (1-6) i l’ensopegada del Calaf, segon classificat. Els martorellencs se situen en tercer lloc, a només dos punts de la plaça de promoció d’ascens.

La Múnia es va avançar en el marcador ben aviat, al minut 4, quan Maikel va superar al porter Adan. La reacció del CF Martorell va ser immediata i, en sis minuts, va anotar tres gols amb l’encert de Pueyo (2) i Muly. Amb l’1-3 l’equip d’Irisarri va mantenir-se segur i podria haver ampliat l’avantatge en el marcador que no va arribar fins al segon temps quan Pueyo, un altre cop, Abde i Donado establien l’1-6 definitiu. Amb aquest triomf, el CF Martorell recupera el terreny perdut i la setmana vinent serà una nova jornada emocionant amb l’enfrontament entre el Calaf i el Montserrat Igualada, segon i primer classificats.

També en futbol, al grup vuitè de Tercera Catalana, el filial del CF Martorell es va adjudicar el derbi davant el CF Sant Esteve Sesrovires (3-1) tot i que va haver de remuntar un gol inicial del visitant Kevin. Periáñez, abans del descans, va igualar forces i en la represa, Ramon i Gerard Vigueras van doblegar a un rival directe. Al minut 85, l’àrbitre va suspendre el partit perquè un grup d’aficionats de Sant Esteve Sesrovires van llençar objectes a la banqueta local -fins i tot, una bengala que va estar a punt d’impactar a Erik Segovia- i va provocar una baralla a la graderia en què hi van intervenir jugadors.

Inici amb mal peu del CB Martorell

En bàsquet, a la fase de permanència a la Lliga EBA, el CB Martorell va perdre davant El Masnou (58-69) al Pavelló Esportiu Municipal. En un inici prometedor, els martorellencs liderats per Sabata i Jou van situar-se amb sis punts d’avantatge (10-4). Un parcial de 0-7 va permetre a El Masnou capgirar un marcador que ja no governaria més l’equip de Xavier Garcia. Al descans, el CB Martorell perdia de dotze punts (26-38).

En la represa, Jou va posar-se l’equip a l’esquena amb dos triples consecutius i amb un parcial de 10-0 els martorellencs van creure en la victòria (36-38). Però El Masnou va explotar la seva experiència i va fer de l’últim quart, un temps testimonial.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va tornar a guanyar al FS Pallejà (5-3) i s’allunya dels llocs de descens. Fouad (2) i Rubio van neutralitzar el gol inicial de Coca, tot i que abans del descans els visitants van igualar forces amb un gol de Ramon i un altre de Coca. En la represa, Godall i Gerard van certificar el triomf per als martorellencs.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va apallissar al BM Pau Casals, de Sabadell (20-35). L’equip de Sergi Pinedo, qui va tornar a la banqueta després d’una intervenció quirúrgica, va ser molt superior i la derrota del líder, el Cerdanyola, deixa als martorellencs a només dos punts del primer lloc.