El CF Martorell goleja l’Olesa en el derbi i se’n va de vacances com a líder en solitari

998
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

El derbi comarcal del grup 8 de Tercera Catalana es va tancar amb una victòria contundent del primer equip del Club de Futbol Martorell contra el CF Olesa (6-0). Un hat-trick d’Albert Serrats, dos gols d’Abde i un més del capità David Gimeno van donar tres punts a un CF Martorell que s’assegura començar el 2018 com a líder en solitari.

El partit va trencar-se quan passava mitja hora de joc: dos penals a favor del CF Martorell, que va convertir Albert Serrats, van establir la primera renda en favor dels blanc-i-vermells. David Gimeno també va participar de la golejada, culminant una passada de Xavi Marco amb un xut creuat des de la dreta. Abde tindria temps de fer el quart gol en una combinació amb Jose Antonio Balada abans del descans. En la represa, Abde va tornar a fer gol i Serrats va tancar el partit amb un hat-trick.

S’allunyen del descens

El primer equip del Club Handbol Martorell va guanyar l’Handbol Sant Esteve de Palautordera B (31-23) i surt dels llocs de descens, malgrat que empata amb La Salle Bonanova, el conjunt que tanca les posicions de perill.

El conjunt de Christian Stahringer rebrà el Balonmano Pau Casals el proper dijous 21 de desembre (21.00h, Instal·lacions Esportives Municipals), el partit de la jornada anterior, que va posposar-se per al dijous vinent.

En bàsquet, dotzena derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del filial del Baskonia (77-63). Els martorellencs, que perdien de 20 al descans, van eixugar la diferència però no va ser suficient per sumar el segon triomf del curs. Els d’Adrià Alonso visitaran l’HLA Alicante el dimecres en la jornada intersetmanal de la lliga LEB Plata (20.00h).

El primer equip del Sala5 Martorell, de la seva banda, va caure contra el Sant Sadurní en la derrota més contundent de la temporada (0-6). Els de Víctor González no van tenir encert i tot i intentar obrir la llauna, van quedar-se, per primer cop en la temporada, amb el marcador a zero. També en futbol sala, el primer equip de l’AE Pares i Mares va imposar-se al Montpedrós (4-2) i es queda en tercera plaça, a vuit punts del líder, el Futsal Vicentí.

En waterpolo, contundent victòria de l’absolut femení del Club Natació Martorell davant el Waterpolo Garraf (3-22). Les de Rafa López marxen de vacances de Nadal en segona posició, per darrere del filial del Club Natació Sabadell.

Mínima per a l’estatal

En atletisme, el martorellenc Andreu Miret ha aconseguit aquest cap de setmana la marca mínima per al Campionat d’Espanya cadet. El martorellenc va aturar el cronòmetre en 7’63 en la prova dels 60 metres llisos.