El CF Martorell perd a la tanda de penals 1-2 contra La Montanyesa en el Trofeu de Festa Major

1369
Trofeu de Festa Major. Foto: Grisphoto

El primer equip del Club Futbol Martorell va empatar a 0 contra La Montanyesa en el segon test de pretemporada, que va coincidir amb el Trofeu de Festa Major 2018. El duel es va decidir, finalment, amb una tanda de penals, en la qual els barcelonins es van imposar per 1-2. Tot i la diferència de categoria, els martorellencs van deixar sobre la gespa unes bones sensacions.

El primer temps va ser ben igualat, amb poques ocasions per part dels dos equips. Els d’Albert Nualart van plantar cara al conjunt de Primera Catalana amb un ritme frenètic.

Al descans, La Montanyesa va canviar totalment l’equip, mentre que els martorellencs van fer les substitucions a mesura que passaven els minuts. Els barcelonins van signar un gran inici de represa, però ben aviat va arribar la reacció local. Xavi i Víctor Marco van gaudir d’una bona oportunitat cadascú, i Totti va estavellar una pilota al pal des de la frontal. Era l’ocasió més clara del matx.

L’aspecte físic va passar factura al Martorell en el darrer quart d’hora, però va assolir mantenir per segon partit consecutiu la porteria a zero. A la tanda de penals per decidir el guanyador del Trofeu de Festa Major 2018, els martorellencs van caure per 1-2.

Sensacions immillorables davant un rival de superior categoria, on els blanc-i-vermells van aconseguir un meritori empat. El tècnic del primer equip del Martorell, Albert Nualart, se sent feliç en aquest inici de la preparació de la nova temporada.

Albert Nualart, tècnic CF Martorell

Nualart diu que estan millorant la mentalitat de la temporada passada i que han de treballar per assimilar que la categoria és superior que l’anterior. Pel tècnic local, hi ha una bona comunió entre els 11 jugadors nous i els de la temporada passada.

El proper compromís amistós del primer equip del CF Martorell serà diumenge, a les 19.00h, davant el Sant Cugat de Primera Catalana, també al Torrent de Llops.