El CF Martorell, pioner en estrenar una app, presenta els 600 jugadors del curs 17-18

1370
Presentació CF Martorell
Presentació CF Martorell

La presentació del Club de Futbol Martorell ha tingut lloc aquesta tarda al Complex Esportiu Torrent de Llops i ha permès conèixer els 600 jugadors i jugadores dels 40 equips de la nova temporada. L’entitat dirigida per Josep Ramón Vigueras ha presentat una app per a dispositius mòbils i tauletes on podrà seguir-se l’actualitat de la quarantena de conjunts blanc-i-vermells. El club martorellenc es converteix, d’aquesta manera, en la primera entitat de Martorell amb una aplicació per a telèfons intel·ligents i tauletes. A l’acte han assistit l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, la regidora d’Esports Belén Leiva, la delegada del Baix Llobregat de la Federació Catalana de futbol així com altres regidors del consistori.

Amb una graderia plena de gom a gom, la presentació dels 40 equips ha començat a les 15.30h amb la desfilada dels dos conjunts promeses, els més petits de l’entitat. Després els han seguit la resta d’equips, que han aparegut ordenats per categoria. Pel que fa als conjunts base, el CF Martorell compta amb quatre equips prebenjamins, set equips benjamins, nou alevins i cinc infantils.

Dos preferents

En categoria cadet, Rodrigo Betrián dirigeix el cadet A, que milita a Preferent. De la seva banda, el cadet B i el cadet C i el cadet D formen part de Primera Divisió els dos primers i de Segona Divisió els dos últims. En juvenil, Pedro Sáez és l’entrenador del juvenil A, a Preferent. El juvenil B milita a Primera Divisió i el juvenil B a segona, mentre que el juvenil cadet femení ho fa a Tercera.

En categoria sènior, el primer equip masculí és al grup 8 de Tercera Catalana i el dirigeix Albert Nualart. Actualment (després de 6 jornades) és segon a la taula, a un punt de la primera plaça. En clau femenina, el primer equip milita a Segona Divisió i està dirigit per Issam El Azzouzi.

L’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa ha posat en relleu el creixement de l’entitat, que ha crescut en gairebé 2000 jugadors d’ençà lany 2006. A més,ha definit Martorell com una ciutat “esportivament molt activa”, en què la ràtio de practicants d’esports supera l’11%.

Alcalde de Martorell Xavier Fonollosa

El president Josep Ramon Vigueras ha demanat respecte pels rivals als conjunts blanc-i-vermells, i ha animat als 600 integrants del club a seguir amb la mateixa il·lusió per seguir millorant. Pel que fa a l’app, ha destacat que era un projecte marcat durant la campanya electroal de fa dos anys i ha admès que la seva creació respon a l’actualitat i a la manera en què es consumeix la informació dels equips del club.

Josep Ramon Vigueras, president CF Martorell

En acabar l’acte de presentació, Jose Zamudio, Juan Martínez i Jose Bermúdez han rebut un homenatge per part dle club per la seva tasca durant molts anys per a tots els equips blanc-i-vermells. Els homenatjats han rebut un obsequi a mans de Vigueras.