El CF Martorell, protagonista de la campanya #Orgullosa de la Federació Catalana de Futbol

683

El Club de Futbol Martorell ha pres el protagonisme en la difusió de la campanya #Orgullosa que promou la Federació Catalana de Futbol (FCF) per impulsar el creixement del futbol femení. L’entitat martorellenca ha acollit la FCF al Complex Esportiu Torrent de Llops per donar a conéixer la història de la seva branca femenina i com està creixent aquesta secció.

La campanya #Orgullosa va engegar fa prop d’un any amb la intenció de promocionar el futbol femení de base i impulsar-ne la seva pràctica. Actualment, prop de 10.000 llicències corresponen a jugadores de futbol i futbol sala arreu del país, i la FCF treballa per fer créixer aquest número.

Sis equips, 90 jugadores

Pel que fa als conjunts femenins del CF Martorell, l’entitat compta amb sis conjunts: un prebenjamí-benjamí-aleví, dos infantils-alevins, dos cadets-juvenils i un conjunt de categoria sènior. En total, unes 90 jugadores. El primer equip femení de l’entitat va inscriure’s l’any 2013 i des d’aleshores ha sumat jugadores a l’estructura femenina.

El responsable de la secció femenina del CF Martorell Carlos Prats ha admès que els objectius a més curt termini és comptar amb futbolistes més joves, en la franja d’entre 6 i 12 anys i engegar un campus de Setmana Santa. El torneig femení d’inici de temporada, amb la presència dels millors equips femenins de base, comença a consolidar-se després de les dues primeres edicions.