El CF Martorell suma l’ascens a Segona Catalana i segella l’objectiu de la temporada

734

El primer equip del Club de Futbol Martorell ha aconseguit l’ascens a la Segona Catalana, arran dels ascensos compensats de la Fundació Privada Hermes i el Ripollet. El conjunt entrenat per Íñigo Irisarri serà equip de Segona la campanya 2016-2017 després de finalitzar la temporada com a tercer millor segon classificat de la Tercera Catalana. Els blanc-i-vermells van jugar el partit de tornada de la promoció d’ascens sabent que ja tenien l’ascens a la butxaca.

A Matadepera, els martorellencs van encaixar una contundent derrota per 5 a 1. Després de l’ascens compensat del Martorell, l’equip del Vallès Occidental podia ascendir, també, en cas de guanyar l’eliminatòria. Un gol d’Edu Campano al minut 5 va avançar els locals, però un gol de Dani Pueyo va posar l’empat a 1 al minut 38. El porter martorellenc Aleix Ceballos va aturar un penal abans del descans i va evitar el segon dels vallesans.

A la represa, però, els locals van empatar l’eliminatòria amb dos gols d’Albert Aunós i Campano. El de David Comelles van superar el Martorell amb la seva proposta de joc, basada en un futbol aeri i més agressiu que el dels blanc-i-vermells.

Emilio i Gispert van fer els dos últims gols amb què trencar el partit i sentenciar l’eliminatòria. Amb aquesta victòria, el Matadepera es va convertir en equip de Segona Catalana.

Malgrat la derrota, el primer equip del Club de Futbol Martorell ja és, a tots els efectes, equip de Segona Catalana. Els martorellencs recuperen la plaça que van guanyar fa dues temporades i que van perdre la passada campanya en la darrera jornada.