El CF Martorell tomba el líder i ajusta els llocs de privilegi de la classificació

942
CF Martorell (Marta Gila Santafe)

Triomf de presitigi del primer equip del Club de Futbol Martorell, que va guanyar el líder fins ahir, l’Atlètic Sant Just (3-0) i ajusta la part alta del grup 3 de Segona Catalana. Dos gols d’Abde i un tercer de Víctor Marco van permetre als blanc-i-vermells endur-se els tres punts i acostar-se més encara a la segona plaça, ara a només un punt de distància.

Adrià Aguilera posava a prova el porter santjustenc Unzué amb un xut per baix i Sergio Morgado i Daiki protagonitzaven les primeres accions de perill dels d’Arnau Blanco. Però el domini era martorellenc i això es traduïa en dos gols abans del descans. Al minut 33, Guille Gámez robava una pilota des de darrere i iniciava una contra que conduïa Xavi Marco per l’esquerra. El mateix Marco rematava, però errava el tir i el mal refús del porter Unzué li queia a Abde, que no perdonava i feia el primer. Dos minuts més tard, Xavi Marco tornava a dirigir el contraatac, i des de l’esquerra, assistint a Abde, convertien el segon per obrir escletxa abans del descans.

Culminen al final

En la represa, Arnau Blanco ja havia fet tres canvis i donava un altre aire al partit. Però l’encert no somreia als sanjustencs, que topaven amb un mur dins dels tres pals. Ja en el tram final i quan semblava que el resultat seria de 2 a 0, Víctor Marco pispava la cartera al porter groc i sol, feia el tercer per segellar els tres punts.

El tècnic martorellenc Albert Nualart es va mostrar molt content del futbol ofert pel seu equip i va reconèixer que en cap moment va dubtar de l’equip que dirigeix.

Albert Nualart, entrenador CF Martorell

La victòria de l’Atlètic Júnior contra la CPUD Màlaga el fa pujar fins la primera plaça, amb 28 punts. L’Atlètic Sant Just és segon, amb 27, i els martorellencs són tercers, amb 26.

També en futbol, però en aquest cas femení, el primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar ahir 1 a 4 al Mercantil i trenca una ratxa de tres derrotes consecutives.

La cinquena seguida

El primer equip del club Bàsquet Martorell segueix imparable en la seva dinàmica de resultats. Els de Toni Olivares van superar la Unió Esportiva Mataró per 77 a 69 i ja igualen el seu balanç de victòries i derrotes.

En la primera meitat, cap dels dos conjunts va ser capaç d’allunyar-se en l’electrònic. Però en la represa, una defensa més forta dels blaus va dur a un parcial de 20 a 13 amb què obrir forat. L’encert des de lluny de Jordi Ramon i Xavi Balaguer va sentenciar una victòria que és la cinquena consecutiva.

Líders en solitari

El primer equip femení del Club Handbol Martorell va guanyar l’Handbol la Garriga (31-20) i es consolida en la primera plaça del grup C de Primera Catalana. Les martorellenques van saber patir per estirar la renda i donar un ritme alt al partit.

Les groc-i-negres es desfa, d’aquesta manera, de l’únic equip que havia aconseguit igualar el seu balanç de resultats i se situen líders, a una victòria de distància de les vallesanes, a una jornada per cloure la primera volta.

En clau masculina, derrota del primer equip de Christian Stahringer, que va caure per 35 a 22 contra el Balonmano La Roca i es queda cinquè per la cua, amb quatre punts. La propera setmana rebrà el Molins de Rei.

I en futbol sala, victòria per la mínima del primer equip del Sala5 Martorell contra el Futbol Sala Sant Sadurní a casa (5-4). Els vermells van prendre les regnes del partit aviat i van tenir més encert en els primers compassos. Però l’empat va arribar a set minuts per al final, quan Youssef va fer el quart en pròpia porteria. Iván Lora va desfer aquest empat al minut 35 i va donar els 3 punts als vermells.