El CH Martorell guanya ‘in extremis’ a Vilamajor i tomba un dels rivals de la zona privilegiada de la taula

823
CH Martorell

El primer equip del Club Handbol Martorell va imposar-se dissabte a l’Handbol Vilamajor (30-31) i deixa la tercera plaça per la cua, un lloc que ha ocupat durant moltes setmanes. El conjunt de Christian Stharinger va guanyar el quart classificat i s’enduu la quarta victòria del curs. Els groc-i-negres empaten, d’aquesta manera, amb l’AE Aula i se situen a dos punts del Club Handbol Igualada, l’equip amb qui han pujat a Primera Catalana aquest curs.

A Vilamajor, els de Christian Stahringer van dur el pes del partit, establint avantatges d’uns cinc gols en el primer temps. En la represa, i després de jornades en què l’inici de les segones meitats els havia condemnat, els martorellencs van posar-se per feina i no van cedir terreny. Però els locals van ajustar el resultat tant que van aconseguir empatar el partit en una contra en els instants finals.

Els groc-i-negres van convertir un penal que els va permetre sumar els dos punts a les acaballes del partit i tornar amb les mans plenes. Els intents dels locals de guanyar van quedar en orris. Malgrat tot, els martorellencs van haver de fiar-ho tot al darrer llançament. Un dels jugadors de la plantilla Roger Martín, reconeix que el final del partit va ser de molta tensió, per tot el que hi havia en joc.

Roger Martín, jugador CH Martorell

Aquests dos punts donen vida a un equip que encadenava tres derrotes seguides i que començava a patir per la seva permanència a Primera Catalana. Els d’Stahringer jugaran contra l’Handbol Igualada la propera setmana, un rival directe a la taula. De guanyar-lo, empatarien a dotze punts a la classificació.

En handbol femení, el primer equip groc-i-negre va superar l’ACLE Guissona (13-29) i manté la imbatibilitat en el grup C de Primera Catalana. les d’Agustín Bou encaren el darrer mes de la primera fase de lliga amb la classificació per a les fases d’ascens a Lliga Catalana a la butxaca.

Tres punts vitals

En futbol, el primer equip del Club de Futbol Martorell va guanyar el Marianao Poblet (1-2)  i s’apropa una mica més a la primera plaça. El líder, l’Atlètic Sant Just, va empatar al camp de la Joventut Ribetana (2-2), i la distància entre ambdós equips és ara de només dos punts.

A Sant Boi de Llobregat, Totti va avançar els martorellencs quan només passaven nou minuts. El perill dels blanc-i-vermells va seguir arribant a l’àrea local i Abde va transformar el segon abans del descans. Xavi Sansegundo evitava el perill salvant l’1 a 2 abans que finalitzés la primera meitat.

Els d’Albert Nualart van seguir creant perill, tot i que l’encert no va tornar a creuar-se en el seu camí. El Marianao Poblet va escurçar distàncies al minut 87 i els martorellencs van patir en excés per assegurar-se tres punts en el camp d’un dels equips que flirteja amb el descens. Finalment, la victòria va marxar cap a Martorell. L’empat del líder, l’Atlètic Sant Just, els deixa ara a dos punts de la primera plaça.

En clau femenina, derrota del primer equip del Club de Futbol Martorell contra la UD Viladecans (1-2). Les d’Issam el Azzouzi van dominar al Complex Esportiu Torrent de Llops, però no van poder culminar-lo amb els tres punts.

Alexandra Martín va avançar les martorellenques, però el Viladecans hi responia amb una diana des del cercle central. En la segona meitat, el control va tornar a ser blanc-i-vermell, però l’efectivitat va ser per a les visitants, que van trobar-se amb una pilota morta dins l’àrea i van fer l’1 a 2 definitiu.

Golejada per ser tercers

El primer equip del Sala5 Martorell, per la seva banda, va imposar-se a l’Alcoletge (6-2) que els consolida a la tercera plaça. Els de Víctor González van avançar-se en la primera meitat per 2 a 0 i van saber mantenir la renda a favor. Tot i els intents dels lleidatans de retallar diferències, van ser els vermells els que van fer més gran encara l’avantatge.

El joc de combinació va ser molt efectiu i el Sala5 suma un nou triomf que el deixa a només dos punts de la segona plaça, on està la Penya Esplugues, que va empatar contra el Sant Sadurní.

En bàsquet, derrota del primer equip del Club Bàsquet Martorell a la pista del Club Bàsquet Tarragona, el líder (92-68). Els de Toni Olivares es van mantenir dins del partit des del primer quart, però el parcial de 25-15 del segon els va fer perdre opcions de triomf.

Els tarragonins van desplegar el seu millor arsenal ofensiu a casa i no van donar opció a un Martorell que va anar a remolc durant tota la segona meitat.