El Cicle Gaudí presenta a la Casa de Cultura ‘Tierra firme’, una pel·lícula al voltant de la maternitat i l’amistat

390
'Tierra firme'

Després de l’èxit de 10.000 km, guanyadora de cinc Premis Gaudí i el Goya a la Millor Direcció Novell, el segon llarmetratge de Carlos Marques-Marcet és Tierra firme. La pel·lícula vol respondre les inquietuds de tota una generació recorrent paisatges físics i emocionals. Un drama amb tocs d’humor al voltant de la maternitat i l’amistat, que es projectarà divendres, 30 de novembre, a les 20.00h, a la Casa de Cultura. Organitza la Regidoria de Cultura i l’associació Cinema del Diable.

La pel·lícula està protagonitzada per Geraldine Chaplin (Hable con ella, Cría cuervos), Oona Chaplin (Juego de Tronos, Taboo, Black Mirror, Avatar 2), Natalia Tena (10.000 Km, Harry Potter, Juego de Tronos) i David Verdaguer (10.000 Km, No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas). Tierra firme va ser la pel·lícula inaugural del Festival de Cine Europeu de Sevilla i de clausura del Most Festival 2017. A més, va estar seleccionada al BFI London Film Festival.

L’Eva (Oona Chaplin) vol ser mare. La seva xicota, la Kat (Natalia Tena), viu al màxim i de manera despreocupada. En Roger (David Verdaguer) descobreix per casualitat que la paternitat pot ser el repte que buscava per donar sentit a la seva vida. I la Germaine (Geraldine Chaplin) no creu que el pla dels tres joves de tenir un fill a tres bandes pugui funcionar. És possible viure l’amor, la família, i la vida de formes tan diferents i, tot i així, seguir units?

Sorteig d’un bitllet de La Grossa

Els assistents al Cicle Gaudí d’aquest divendres tindran la possibilitat de guanyar 200.000 euros. Només hauran de guardar la seva entrada i participar al concurs per aconseguir un bitllet de La Grossa de Cap d’Any en aquest enllaç.