El Cicle Gaudí tanca l’any aquest divendres amb la projecció del film ‘Litus’

418
Litus

El Cicle Gaudí, proposta mensual de cinema estable en català, tanca l’any a Martorell amb la projecció de ‘Litus‘. Serà aquest divendres 27 de desembre a les 20.00h a la Casa de Cultura de La Vila. Es tracta d’una comèdia dramàtica que es va estrenar el passat setembre sota la direcció de Dani de la Orden, amb guió de Marta Buchaca i música d’Iván Ferreiro i Dani Trujillo.

‘Litus’ compta al repartiment amb la interpretació de Quim Gutiérrez, Belén Cuesta, Adrián Lastra, Miquel Fernández, Álex García i Marta Nieto. Una història marcada per la mort de Litus en un accident de cotxe. Tres mesos després, la que era la seva nòvia, dos amics seus i un antic company de grup de música, es reuneixen en el pis on vivia. El seu germà Toni els convoca a tots per donar-los una cosa que els va deixar abans de morir.

El que havia de ser una trobada per parlar de Litus es converteix en una ocasió per descobrir els secrets més íntims i totes les emocions amagades durant anys.

Aquesta és la darrera projecció de 2019 del Cicle Gaudí, en col·laboració amb l’associació Cinema del Diable. El preu de l’entrada general és de 4,5 euros. Presentant a taquilles del Carnet Jove, el preu és de 3 euros, mateix que als socis del Cineclub del Diable i els majors de 65 anys. Presentant la targeta del Club Vanguàrdia, s’obté un 2×1 en la compra d’entrades.

El Cicle Gaudí reprendrà l’activitat el 2020 a Martorell el divendres 31 de gener (20.00h, Casa de Cultura La Vila), amb la projecció de ‘El viatge de la Marta (Staff only)‘.

Cicle Gaudí. 'Litus'
Cicle Gaudí. ‘Litus’