El Círcol oferirà activitats refrescants a la Vila per gaudir en família aquest estiu

689

Amb l’objectiu d’intensificar l’oferta de lleure infantil al nucli antic durant l’estiu, la Regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació ha programat un seguit d’activitats gratuïtes, adreçades a un públic familiar, que tindran lloc al Centre de Serveis a les Entitats El Círcol. Cinema, màgia, música, tallers i jocs entretindran els més menuts les tardes de juliol.

“Un dels compromisos que teníem quan es va reobrir El Círcol, més enllà de treballar per les entitats i per millorar la comunicació a l’Ajuntament, era dinamitzar aquest espai, crear-hi activitats al voltant per donar-lo a conèixer i treure’n el màxim profit possible”, ha dit la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera. “Creiem que això també és bo pel barri; les famílies s’acosten a la Vila i la redescobreixen des d’un altre punt de vista”, ha afegit.

El proper 29 de juny, a les 17.30h, es podrà gaudir d’una sessió de cinema apte per a un públic familiar. El 6 de juliol, a les 17.30h, Bicicadabra, un espectacle itinerant de màgia i música Dixieland. El 13 de juliol, a les 17.30h, els infants s’ho passaran d’allò més bé amb un taller de bombolles. El 21 de juliol, a les 17.30h, Ramon Rhoma oferirà l’espectacle Ballaruca d’arreu del món. El 26 de juliol, a les 17.30h, es muntarà una gran ludoteca al carrer amb jocs de sempre gegants per passar una bona estona en família.