El Círcol programa un contacontes familiar entorn la figura de Joan Amades

742
Rha-mon Roma 'Anades i vingudes de l'Amades'
Rha-mon Roma 'Anades i vingudes de l'Amades'

Continua el programa d’activitats familiars ‘Hivern a El Círcol’ de la Regidoria de Comunicació, Cooperació i Participació. Aquest dimarts, Rha-mon Roma durà l’espectacle Anades i vingudes de l’Amades, sobre les històries de folklore català que va recopilar l’etnòleg barceloní Joan Amades. L’objectiu del cicle d’activitats familiars és intensificar l’oferta de lleure al nucli antic.

El cicle ‘Hivern a El Círcol’ va iniciar-se el 14 de desembre amb l’espectacle de titelles El peix d’or de la companyia Binixiflat, que va aplegar una trentena d’infants. Demà dimarts, a les 18.00h, s’oferirà el contacontes de Rha-mon Roma Anades i vingudes de l’Amades, sobre el viatges de l’etnòleg Joan Amades per tots els Països Catalans investigant el folklore, presentades en un recital de contes i cançons populars, tal com ha avançat la regidora de Comunicació, Cooperació i Participació, Míriam Riera.

Míriam Riera, regidora de Comunicació, Cooperació i Participació

La propera activitat serà el 30 de gener, a les 18.00h, amb l’espectacle Carretó de contes. Un viatge al món dels insectes, escarabats, vespes, aranyes, libèl·lules… i moltes altres bestioles que ajudaran a la protagonista a trobar el seu camí. Una historia de superació, que la companyia Festuc Teatre ha pensat en aquest espectacle màgic per endinsar el públic en el paradís dels somnis. Un muntatge de proximitat, amb estímuls tàctils, visuals i sonors, per a infants a partir de 2 anys.

Míriam Riera, regidora de Comunicació, Cooperació i Participació

Segons Riera, “en reconvertir l’espai d’El Círcol, una de les fites que ens marcàvem era que no només fos un centre de serveis per a les entitats, sinó també aprofitar la seva centralitat –al costat de l’Ajuntament- per donar més vida al barri. I això, fer-ho en coordinació amb les associacions de botiguers i el nostre entorn més immediat, sense trepitjar altres activitats que es puguin programar de manera puntual des d’altres departaments”. La voluntat és poder programar activitats familiars cada mes.

Míriam Riera, regidora de Comunicació, Cooperació i Participació