El Club Bàsquet Martorell comença a rodar a la pista del Pavelló Esportiu

1161

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va reprendre l’activitat ahir dilluns al Pavelló Esportiu Municipal, amb l’objectiu de preparar la temporada oficial que començarà a mitjans de setembre. El conjunt de Toni Olivares ja havia realitzat algunes sessions d’entrenament durant el mes de juliol per fer una primera presa de contacte.

L’entrenador del Club Bàsquet Martorell, Toni Olivares, afirma que ha vist l’equip “amb moltíssimes ganes d’entrenar i d’intentar tornar a la normalitat. Això com a entrenador m’il·lusiona perquè l’equip està cohesionat i estem preparant les sessions amb més empenta i intentant que els jugadors s’ho passin bé”.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

“Hem planificat la pretemporada en dues parts. La primera part consta de dues setmanes on farem cinc sessions adaptades per a intentar arribar en un punt òptim d’estat físic a la segona. Després prepararem la primera competició de la temporada que és la Lliga Catalana”, explica el tècnic vallesà.

Toni Olivares, entrenador CB Martorell

El club té programats cinc amistosos per a les properes setmanes. El CB Martorell també té previst realitzar una estada a Menorca durant el mes de setembre. La primera competició oficial del curs, la Lliga Catalana EBA, s’iniciarà el 20 de setembre i s’allargarà durant dos caps de setmana més. A la fase de grups, els martorellencs s’enfrontaran al CB Igualada, el CB Artés i el CB Esparreguera. En cas de finalitzar en primera posició, els de Toni Olivares accedirien a la final a 8 que es jugarà a mitjans d’octubre.

Unes setmanes més tard, el 18 d’octubre, els blaus disputaran la primera jornada de la nova temporada de Lliga EBA. El Club Bàsquet Martorell, que ha quedat enquadrat dins el sotsgrupC1, es veurà les cares amb el CB Igualada en la jornada inaugural al Pavelló. Els martorellencs tancaran el curs també a casa davant el Castelldefels el 17 d’abril del 2021.

Quatre cares noves a l’equip

Durant l’estiu hi hagut pocs moviments a la plantilla martorellenca. L’equip manté vuit jugadors que ja van vestir la samarreta blava el curs passat: Ivan Llull, Nil Brià, Xavi Balaguer, Jordi Pujolreu, Silvestre Esteves, Sergi Solé, Robert Marsol i Jordi Oller. Per altra banda, s’incorporen al Club Bàsquet Martorell quatre peces noves: Albert Valle i Jordi Catalán, que disputaran la seva segona etapa al Pavelló, i Alejandro Catalán i Bernat Álvarez.