El Club Bàsquet Martorell guanya a Arenys i recupera la primera plaça de la lliga EBA

1129

El primer equip del Club Bàsquet Martorell va guanyar per 71 a 81 l’Arenys Bàsquet i recupera el somriure després de la derrota davant el Sant Nicolau la setmana passada. La derrota del Bàsquet Calvià contra el Castellbisbal, a més, fa que illencs i martorellencs empatin a 13 victòries i 5 derrotes en la classificació general i comparteixin la primera plaça.

A Arenys, els d’Adrià Alonso van firmar un bon primer quart, amb un resultat parcial de 16 a 25. La reacció local va dur el partit a l’empat a 37 al descans. A la represa, l’Arenys Bàsquet va escurçar diferències fins a posar-se a només dos punts, però l’últim període va ser per al CB Martorell, que va segellar la victòria per situar-se, de nou, colíder.

En handbol, derrota del primer equip del Club handbol Martorell per 28 a 21 a la pista de l’Handbol Poblenou. Els de Christian Stahringer no van poder sumar la tercera victòria consecutiva i se situen a quatre punts de la salvació, quarts per la cua. La lesió de Gerard Martínez en el segon temps va penalitzar els martorellencs, que van mostrar-se perduts en atac.

Derrota, també, del primer equip del Sala5 Martorell a domicili. El conjunt dirigit per Valtinho va perdre per 4-1 a la pista del Barceloneta i s’acosta, de manera perillosa, als llocs de descens. Moha i Javi van fer el 2-0 en només cinc minuts i Jaime Solana va posar el 2-1 abans del descans. A la represa, el local Alex va fer el 3-1 quan només s’havien disputat 10 segons. Tot i els intents del Sala5 de capgirar el marcador, no va ser capaç i va rebre el quart a dos minuts per al final que el duu a sumar una nova derrota.

En waterpolo, l’absolut femení del Club Natació Martorell va imposar-se per 12 a 4 al Club Natació L’Hospitalet, un triomf que les manté líders en solitari, amb 13 victòries de 13 possibles. El conjunt masculí, que també va jugar contra el CN L’Hospitalet, va caure per 16 a 6.

En rugby, l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va caure per 17 a 13 contra el RC Manresa, el líder de Primera Catalana. El filial, de la seva banda, va aconseguir la primera victòria del curs, 46-5 davant el Carboners de Terrassa. Per últim, l’absolut femení del club també va guanyar, el primer triomf de la segona fase de competició, 28-0 contra el Granollers-Alella.

Medalles martorellenques

Aquets cap de setmana ha tingut lloc, a més, fins a tres cites catalanes ne diferents disciplines. En natació, nou nedadors martorellencs han estat presents al Campionat de Catalunya d’hivern aleví. Martí Ezcurra, amb la medalla de bronze en la prova de dels 100 metres braça.

En atletisme, quatre medalles per als atletes del Martorell Atlètic Club. En el Campionat de Catalunya juvenil de pista coberta, Berta Hernández va ser tercera en la prova de salt de llargada, amb un salt de 5,43 metres, rècord personal de la martorellenca. Arnau Miret, d’edat infantil, va aconseguir la medalla de plata en les proves combinades, una puntuació amb què ha millorat els registres del MAC.

En el Campionat de Catalunya de pista coberta de categoria veterans, Esmeralda Zaragoza va ser sotscampiona de Catalunya en W-40 als 3000 metres lliures, mentre que l’equip masculí de relleus 4×200, format per Juan Vaz, Sergi Cinto, Carles Salvador i José Antonio Hernández, va ser tercer, amb un temps d’1:58.56.