El Club Bàsquet Martorell coneix rivals i calendari pel proper curs a Lliga EBA

736
CB Martorell
CB Martorell

La Federación Española de Baloncesto va fer ahir el sorteig dels grups i els calendaris de la Lliga EBA, i el Club Bàsquet Martorell jugarà al grup A de la conferència C. Els de Toni Olivares s’estrenaran a domicili el 22 de setembre contra el Martinenc. El primer duel a casa serà en la segona jornada, davant el Club Bàsquet Vic. La lliga regular finalitzarà el 18 d’abril amb un enfrontament amb el Sese.

El conjunt blau tindrà els següents rivals: Morabanc Andorra B, Esparreguera, Quart, Patria Hispana Seguros Almozara, Maristes Ademar, Sese, Vic, Arenys, Calvià, Alfindén, Mataró, Igualada i Martinenc. La majoria d’equips del grup seran catalans excepte el Baloncesto Almozara i l’Alfindén de Saragossa, l’Andorra i el Calvià de Mallorca.

El tècnic del Club Bàsquet Martorell, Toni Olivares, considera que és un grup amb moltes incògnites, pels desplaçaments fora de Catalunya i pels filials de l’ACB.

Toni Olivares, tècnic CB Martorell

A la Lliga EBA es viurà novament un derbi interessant: Martorell i Esparreguera s’enfrontaran dos cops al llarg del curs. El primer partit serà el 17 de novembre en la novena jornada, a domicili. La tornada serà el 15 de març a casa nostra.