El Club Bàsquet Martorell perd la imbatibilitat a lliga EBA a la pista de l’Aracena Collblanc

845

El primer equip del Club Bàsquet Martorell ha caigut, per primera vegada, en la lliga regular 2016-2017. Els d’Adrià Alonso van perdre per 78 a 76 contra l’Aracena Collblanc en la sisena jornada de la lliga regular. Els blaus van veure’s superats per un Collblanc que va arribar a comptar amb rendes de fins a 20 punts. Els quatre triples de Cristian Oliva a l’últim quart van estar a punt de capgirar el resultat. Tot i comptar amb el darrer tir per empatar el partit, el Martorell no va ser capaç d’empatar el partit i va caure contra els riberencs.

En futbol, doble derrota dels equips del Club de Futbol Martorell. El primer equip va caure per 4 a 1 contra el Sant Joan Despí. El partit va trencar-se al minut 80, quan el porter martorellenc Adán Salvador va haver d’abandonar el terreny de joc per una lesió a l’espatlla. Aleshores, el resultat era de 3 a 1, però el Martorell no comptava amb un segon porter i va substituir-lo el jugador de camp Guille. L’últim gol dlsl locals va sentenciar el resultat. Per part dels blanc-i-vermells, Albert Serrats va fer, des del punt de penal, l’únic gol de la tarda.

El filial, de la seva banda, va perdre per 0-1 davant l’AE Abrera en un partit en què els martorellencs van quedar-se amb vuit jugadors sobre el terreny de joc arran d’una picabaralla als minuts finals. El filial del CF Martorell és penúltim, amb sis punts.

Dolorosa derrota

El primer equip del Club Handbol Martorell va perdre per 24 a 37 davant l’AE Fornells, la derrota més folgada de la temporada. Tot i mantenir-se amb vida en els primers minuts, un parcial de 0-5 dels gironins va començar a obrir escletxa en el resultat final, que va ser de 24 a 37.

En fubol sala, diumenge va arribar la primera derrota com a local del Sala5 Martorell. Els de Valtinho van perdre contra el CCR Castelldefels per 1 a 6, en un partit dominat en tot moment pels visitants. Els vermells ocupen, ara, la setena posició.

Derrota, també, de l’absolut masculí de waterpolo del Club Natació Martorell per 13 a 7 contra el CN Rubí B, mentre que l’absolut masculí del Rugby Club Martorell va guanyar el primer partit de la temporada, per 39 a 26 contra l’Spartans de Granollers.