El Club Bàsquet Martorell segella una temporada històrica amb l’ascens a LEB Plata

3189

El primer equip del Club Bàsquet Martorell ha guanyat la fase d’ascens a LEB Plata després de vèncer el Cordobasket Yosiquesé aquest matí (88-59) i acabar invicte en l’últim escull per ascendir des d’EBA. Els martorellencs van guanyar la Fundación Baloncesto León la primera jornada (77-64), l’Eurocolegio Casvi ahir, en el segon dia de competició (67-70) i els cordovesos aquest matí. Amb aquest triomf, els blaus seran equip de LEB Plata i tanquen la millor temporada de la història de club.

El conjunt d’Adrià Alonso ha començat el partit amb un intercanvi de punts, en què el primer període ha acabat amb el resultat de 17-16. El segon període ha estat el millor dels blaus, i és que han eixamplat diferències a mesura que passaven els minuts. El joc exterior ha funcionat a un equip que ha trobat L’encert desitjat.

En la represa, i amb el 46-29 al marcador, els d’Adrià Alonso només han hagut d’administrar la renda per segellar l’ascens a LEB Plata i tancar la millor temporada de la història de l’entitat blava.

Després de ser campions del grup C i convertir-se en campions de la Lliga Catalana EBA, els blaus sumen un ascens històric en la millor temporada del club.