El Club Bàsquet Martorell supera el Baricentro Barberà a la Lliga EBA i surt dels llocs de descens

962

El Club Bàsquet Martorell va sumar una victòria de mèrit al Pavelló Esportiu Municipal davant el colíder del grup, el Baricentro Barberà (83-72) que el permet sortir dels llocs de descens i que l’apropa a la permanència a la Lliga EBA a falta de tres jornades per acabar el campionat de lliga. El nord-americà Dvon Campbell, amb 25 punts, va ser la figura dels martorellencs davant un públic totalment entregat.

L’equip de Borja San Miguel no podia començar millor el duel i amb un gran encert des de fora el perímetre de Campbell i Jou (6 de 8 en el primer quart) va tancar els primers deu minuts amb un parcial de 28-10. En el segon quart, Virós va iniciar-lo amb un nou triple i els martorellencs van mantenir una intensitat espectacular fins al descans (50-32). En la represa, el CB Martorell no va deixar avançar als vallesans amb un avantatge fregant als vint punts. En l’inici de l’últim quart, el Barberà va clavar un parcial de 0-7 que va tallar en sec l’equip de San Miguel per segellar un triomf d’un valor enorme.

En futbol sala, el Sala5 Martorell va sumar un empat a la pista del Barceloneta (4-4) gràcies a dos gols de Cristian Ariza, Fouad i Gerard. El partit va estar marcat pel constant intercanvi de cops que va acabar amb un punt per a cadascun.

El Club de Futbol no perd pistonada

En futbol, al grup 12 de Tercera Catalana, el primer equip del Club de Futbol Martorell va golejar al Cubelles (5-0) al CE Torrent de Llops i manté el pols a sis jornades per al final. L’equip d’Irisarri va tornar-li la maneta que va encaixar en la primera volta gràcies a l’encert de Donado (2), Pueyo (2) i Marés. Els martorellencs es troben a dos punts de la plaça de promoció d’ascens a Segona, el Calaf a qui visitaran diumenge vinent. La propera jornada també enfrontarà al Sitges, tercer, davant el líder, el Montserrat Igualada.

També en futbol, al grup 8 de Tercera Catalana, el filial del CF Martorell va sumar un empat del camp del Cervelló (1-1) gràcies a un gol de Ramon Requena en el primer minut de joc. L’equip d’Unai Martínez té assegurada la permanència un any més.

En handbol, a Tercera Catalana Preferent, el CH Martorell va caure a la pista del CH Sant Just Desvern (28-27) en un partit intrascendent per a l’equip de Miquel Florenza que ja té l’ascens assegurat des de fa tres jornades.