El Club de Futbol Martorell fa un pas de gegant diumenge per pujar a Segona Catalana

1511

El primer equip del Club de Futbol Martorell va doblegar el CF Matadepera (3-1) en l’anada de la promoció d’ascens a Segona Catalana al CE Torrent de Llops gràcies als gols de Javi Donado, Xavi Marco i Albert Parera i és a 90 minuts de recuperar la categoria perduda el curs passat. En un partit on ha estat marcat per l’alta tensió, l’equip d’Íñigo Irisarri es va buidar a la segona part després de jugar durant l’última mitja hora amb un jugado menys per l’expulsió de Donado.

Els martorellencs van iniciar el matx conscients que jugaven a casa i que havien d’obtenir un bon botí per a la tornada. La millor ocasió, però, va ser del visitant Javi Amo, qui va enviar un xut creuat ajustat al pal esquerre de la porteria d’Adan. Al minut 32, Donado va avançar-se a la defensa vallesana després d’una passada a l’espai de Parera per col·locar-se davant del porter Capó i enviar la pilota al fons de la xarxa (1-0).

En el 44, Gispert va culminar una gran jugada del Matadepera a la contra que va suposar l’empat. Els vallesans havien assolit l’objectiu de marcar al camp contrari i, fent-ho en l’últim minut del primer temps. En la represa, l’equip d’Irisarri va sortir més valent. Al minut 56, després d’un seguit de rebots dins l’àrea Xavi Marco va engaltar un xut impecable amb l’esquerra col·locant el 2-1.

El Matadepera vivia el pitjor moment de l’anada i els martorellencs ho van aprofitar sis minuts més tard, quan en un contraatac, Albert Parera va rebre una pilota a la frontal de l’àrea i amb un xut al pal curt va enganyar al porter Capó provocant la bogeria al Torrent de Llops (3-1). En la mateixa jugada del gol, Donado va veure la segona groga, i per aquest motiu, no podrà disputar el partit de tornada. La tensió continuava augmentant, i el joc s’aturava constantment per diverses discussions entre els jugadors d’un i altre equip.

En els últims deu minuts, el Matadepera va acostar-se a la porteria sense inquietar massa en els darrers instants i el CF Martorell va haver d’endarrerir les línies. En temps d’afegit, Adan va ser decisiu en una doble intervenció mentre que Erik Segovia podria haver sentenciar pràcticament l’eliminatòria en una contra del Martorell. Diumenge vinent (17 h) l’equip d’Irisarri jugarà el partit de tornada a Matadepera.