El Club de Futbol Martorell goleja al Piera (7-0) i es reivindica per jugar la promoció d’ascens

734

El primer equip del CF Martorell s’ha reivindicat, aquest diumenge, per jugar la promoció d’ascens a Segona Catalana amb una golejada espectacular (7-0) al Complex Esportiu Torrent de Llops. L’equip martorellenc s’ha aixecat després de la derrota de la passada jornada al camp del líder, el Montserrat Igualada. I això que el Piera amenaçava de tombar totes les opcions de mantenir-se en la pomada del campionat.

Rodes ha obert la llauna executant de forma magistral un lliure directe. Sis minuts després, Gimeno, amo del mig del camp, i feia el segon amb senzillesa. Els visitants, absolutament desesperats, no es trobaven al camp. Donado, a banda canviada, posava el tercer amb un xut desviat per un defensor. Gimeno empentava la pilota al fons de la xarxa abans del descans (4-0). En la represa, Garrido, Raid i Pepo establien el 7-0 definitiu.

També en futbol, al grup vuitè de Tercera Catalana, el CF Martorell B va vèncer dissabte al camp del cuer, el Vinyets Molí-Vell (1-3) amb gols d’Abde (2) i d’Erik Segovia. L’equip d’Unai Martínez s’allunya dels llocs de descens.

El Club Handbol es destapa

El primer equip del Club Handbol Martorell va tornar a sumar dos punts davant el Claret (28-16) després de la sorprenent derrota a Molins en la jornada passada. Els martorellencs, que al descans ja guanyaven de dotze gols (17-5), no van deixar opcions al penúltim classificat de Tercera Catalana Preferent. La bona defensa local i l’encert en atac, van ser les claus de la golejada a les IEM.

En futbol sala, a Segona Nacional B, el Sala5 Martorell va perdre a la pista del Catgas Santa Coloma B (5-3). Els martorellencs, que guanyaven 2-3 al descans amb gols de Solana, Iken i Castro, es van veure superats en la represa. Aquest dimarts, el Sala5 Martorell juga un partit ajornat molt valuós a la pista del CFS Esparreguera en la seva lluita per mantenir la categoria.